You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Βρώμισε τον Πειραιά για την αυτοπροβολή του!

Βρώμισε τον Πειραιά για την αυτοπροβολή του!

Βρώμισε τον Πειραιά για την αυτοπροβολή του!

O Γιάννης Μώραλης γέμισε με χαρτόνια του την πόλη ενώ φορτώνει με πρόστιμα όσους  μικροεπαγγελματίες Πειραιώτες τολμήσουν να βάλουν μία αφίσα!

Ο Πειραιάς πλημμύρισε από αμέτρητες αφίσες, χαρτόνια και φυλλάδια του Γιάννη Μώραλη και των υποψηφίων του που καταργούν μονομιάς τους κανόνες που οι ίδιοι επιβάλλουν με μεγάλη ευκολία στους άλλους.

Ενώ έχει φορτώσει με υπέρογκα πρόστιμα μικροεπαγγελματίες που τόλμησαν να αναρτήσουν κάποιο «λάβαρο» ή αφίσα στην πόλη, ο ίδιος δεν έχει αφήσει κολώνα για κολώνα χωρίς προεκλογικό του υλικό, δίνοντας το κακό παράδειγμα στους υποψηφίους δημοτικούς του συμβούλους που έχουν επιδοθεί σε έναν μεταξύ τους, ανηλεή ανταγωνισμό, για το ποιος θα πετάξει τον περισσότερο χαρτοπόλεμο.

Δε χρειάζεται να διανύσεις μεγάλη απόσταση για να διαπιστώσεις πως ανά τετραγωνικό μέτρο υπάρχει κι από μία αφίσα του υποψηφίου Δημάρχου.

Ενδεικτικά της όχλησης των δημοτών είναι τα σχόλια που αναρτώνται στα social media. Χαρακτηριστικά ένας Πειραιώτης έγραψε: «Απαγορεύεται η αφισοκόλληση αλλά… ο απερχόμενος Δήμαρχος Μώραλης είναι υπεράνω νόμων».

Δεν είναι, απλώς, περιβαλλοντική επιβάρυνση. Δεν είναι, απλώς, αφισορρύπανση και προεκλογικά σκουπίδια, δεν είναι μία ακόμη επίδειξη οικονομικής ισχύος την ώρα που κάποιοι συνάνθρωποί μας δεν έχουν ένα πιάτο φαί στο σπίτι τους, είναι η φασιστικού τύπου νοοτροπία ότι ο απερχόμενος Δήμαρχος που έχει κατά το κοινώς λεγόμενο, και το μαχαίρι και το πεπόνι, μπορεί να έχει δυο μέτρα και δυο σταθμά καταλύοντας κάθε έννοια δικαίου και ισότιμης μεταχείρισης στον Πειραιά.

Ο Δήμαρχος έχει την εντύπωση ότι μπορεί να διαφεντεύει τους Πειραιώτες και να κάνει ότι θέλει;

Η Εν Πειραιεί δημοσιεύει την απανταχούσα που έλαβε επαγγελματίας Πειραιώτης για δύο αφίσες με εντολή του απερχόμενου Δημάρχου Γιάννη Μώραλη, όπως αναγράφεται ξεκάθαρα.

Θα ρίξει άραγε και στον εαυτό του πρόστιμο ο κος Μώραλης; Ένα από τα λάθη του είναι ότι διαχώρισε τους Πειραιώτες σε αρεστούς και μη, αφήνοντας τους κολλητούς και αυλοκόλακές του στο απυρόβλητο, επιτρέποντάς τους να ρυπαίνουν και να «ασελγούν» σε βάρος του Πειραιά και μάλιστα με τις ευλογίες του.

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı