You Are Here: Home » ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ » “Βροχή” διαρρήξεων σε καταστήματα της Μυτιλήνης

“Βροχή” διαρρήξεων σε καταστήματα της Μυτιλήνης

“Βροχή” διαρρήξεων σε καταστήματα της Μυτιλήνης
Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, πέντε περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών (3 τετελεσμένες και 2 σε απόπειρα), που διαπράχθηκαν κατά το προηγούμενο διήμερο σε καταστήματα και επιχειρήσεις στη Μυτιλήνη.

Για τις συγκεκριμένες υποθέσεις, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής.

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι, οι συλληφθέντες δρώντας από κοινού, διέρρηξαν φαρμακείο, από το εσωτερικό του οποίου αφαίρεσαν υγειονομικό υλικό, ενώ παραβίασαν εξωτερικά ψυγεία καταστήματος (μίνι μάρκετ – ψιλικών) και αποθηκευτικό χώρο περιπτέρου, από όπου αφαίρεσαν –κατά περίπτωση- είδη άμεσης κατανάλωσης. Επίσης, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν δύο ακόμη περίπτερα, προκαλώντας φθορές.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε και κατασχέθηκε το σύνολο των κλοπιμαίων, η αξία των οποίων υπολογίζεται ότι υπερβαίνει τα -1.000- ευρώ.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, ενώ εξετάζεται η εμπλοκή των δραστών και σε άλλες συναφείς πράξεις.

πηγή:lesvosnews.net

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı