You Are Here: Home » ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ » “Βράζει” η ελληνική κοινωνία από την προφυλάκιση του 48χρονου Χιώτη

“Βράζει” η ελληνική κοινωνία από την προφυλάκιση του 48χρονου Χιώτη

“Βράζει” η ελληνική κοινωνία από την προφυλάκιση του 48χρονου Χιώτη

Αντιδράσεις προκαλεί η άδικη, όπως λένε οι ντόπιοι, απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα σύμφωνα με την οποία κρίθηκε προφυλακιστέος στις δικαστικές φυλακές της Χίου ο 48χρονος από το χωριό Χαλκειός, που το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης πυροβόλησε με την κυνηγετική καραμπίνα του και τραυμάτισε δύο λαθρομετανάστες που βρισκόταν μέσα στο θερμοκήπιό του.

Ο 48χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και για παραβίαση της νομοθεσίας περί όπλων ενώ σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε άλλα δέκα άτομα ήταν μέσα στη δεξαμενή κάνοντας μπάνιο με σαπούνι καταστρέφοντας το νερό με το οποίο πότιζε τα βιολογικά του προϊόντα.

Όπως έγινε γνωστό, ο κατηγορούμενος είχε πυροβολήσει και παλαιότερα, καθώς ομάδα λαθρομεταναστών εέτίχαν επιτεθεί στον ηλικιωμένο πατέρα του μέσα στο ίδιο θερμοκήπιο, υπόθεση για την οποία είχε κριθεί τότε αθώος.

Επίσης σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομικής διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου κατά τη διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης, έχουν επίσης συλληφθεί στη Χίο, τέσσερις λαθρομετανάστες, με τις κατηγορίες, της απόπειρας πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της κλοπής, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ειδικότερα όπως ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, «οι συλληφθέντες αλλοδαποί, δρώντας από κοινού με έτερους αλλοδαπούς αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, μπήκαν σε αγρόκτημα του 48χρονου, προκάλεσαν φθορές και αφαίρεσαν οπωροκηπευτικά προϊόντα».

Τα ερωτήματα που τίθενται από τους συγχωριανούς του είναι ποιος θα υπερασπίζεται την περιουσία του 48χρονου και τι θα χει απομείνει όταν αποφυλακιστεί. Καίριο ερώτημα είναι επίσης, ποιες ποινές θα επιβληθούν στους εισβολείς λαθρομετανάστες που αν κρίνουμε από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν, σίγουρα θα πέσουν στα μαλακά και θα αφεθούν ελεύθεροι, αφού δηλώνουν ανήλικοι, για να συνεχίσουν ανενόχλητοι το πλιάτσικο στις περιουσίες που έχτισαν με κόπο και αίμα οι κάτοικοι της Χίου.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı