You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Βράβευση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την προσφορά της στην πειραϊκή κοινωνία

Βράβευση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την προσφορά της στην πειραϊκή κοινωνία

Βράβευση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την προσφορά της στην πειραϊκή κοινωνία

Για την προσφορά της στην κοινωνία του Πειραιά και την εν γένει συνεισφορά της στο κοινωνικό σύνολο, βραβεύτηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά τη διάρκεια της φιλανθρωπικής συναυλίας που διοργάνωσε για 3η συνεχόμενη χρονιά η Ιερά Μητρόπολη Πειραιά στο Δημοτικό Θέατρο.

Την πλακέτα για την ΠΑΕ Ολυμπιακός παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Καραπαπάς ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Σας ευχαριστούμε Σεβασμιότατε που ανοίγετε κάθε μέρα δρόμους πνευματικότητας και προσφοράς. Σε αυτούς τους δρόμους ταπεινά βαδίζει ο Ολυμπιακός με οδηγία του ηγέτη του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Στους δρόμους της προσφοράς στον συνάνθρωπο».

Ο Μητροπολίτης Πειραιά Σεραφείμ, μίλησε για τη βοήθεια του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη τονίζοντας μεταξύ άλλων πως “η ομάδα αυτή είναι μια ομάδα που δεν αγωνίζεται για υλικά πράγματα και μόνο, αλλά πάνω απ’ όλα για την ευψυχία, τη γενναιότητα και το ήθος του λαού μας. Για αυτό το λόγο είμαστε περήφανοι που είμαστε Πειραιώτες και Ολυμπιακοί. Τα τελευταία δέκα χρόνια κάθε καλοκαίρι, 4.000 νέοι και νέες του Πειραιά βρίσκουν καταφύγιο στο κατασκηνωτικό έργο της Μητροπόλεώς μας. Ο τροφοδότης ο υλικός και πνευματικός, είναι ο Ολυμπιακός. Αυτό τα λέει όλα!”.

Στην εκδήλωση, που έγινε με την στήριξη του Δήμου Πειραιά, τιμήθηκαν ακόμη ο Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, Αρχηγός της ΕΛΑΣ, ο Βασίλης Κορκίδης, Πρόεδρος του ΕΒΕΠ, ο Παναγιώτης Τζένος, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου “Παραπολιτικά” και ο Οικονόμος Φανούριος Κατσαρός, Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγ. Κων/νου και Ελένης.

Την ατμόσφαιρα ομόρφυναν με τα τραγούδια τους η Μελίνα Ασλανίδου και ο Κώστας Καραφώτης, ενώ συμμετείχε και η Χορωδία των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς. Παρουσιαστές ήταν η Νόνη Δούνια και ο Δημήτρης Αλφιέρης.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı