You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Βιβλία και παιχνίδια σε παιδιά από ΚΟΔΕΠ και Jeanne d’ Arc

Βιβλία και παιχνίδια σε παιδιά από ΚΟΔΕΠ και Jeanne d’ Arc

Βιβλία και παιχνίδια σε παιδιά από ΚΟΔΕΠ και Jeanne d’ Arc

Βιβλία και παιχνίδια σε παιδιά  και εφήβους ωφελούμενων οικογενειών μοίρασαν η ΚΟΔΕΠ και η Ελληνογαλλική Σχολή Jeanne d’ Arc σε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή της θεατρικής ομάδας του Γυμνασίου.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στη σημαντική συνέργεια της ΚΟ.Δ.Ε.Π. με την  Ελληνογαλλική Σχολή «Jeanne D’ Arc», να συγκεντρωθούν  παιχνίδια και βιβλία και ευχήθηκε να γίνουν πολλές  ανάλογες ενέργειες προκειμένου να βοηθηθούν περισσότεροι συνάνθρωποί μας και περισσότερα παιδιά.

Η Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. Κορίνα Λαουλάκου, ανέφερε ότι η συνεργασία θα συνεχιστεί, τονίζοντας: «Εύχομαι πολύ σύντομα να εκλείψουν οι λόγοι για τους οποίους κάνουμε αυτήν την εκδήλωση και να κάνουμε μόνο  εκδηλώσεις  που θα δίνουν χαρά και θα διασκεδάζουν».

Ο Διευθυντής της Ελληνογαλλικής Σχολής «Jeanne D’ Arc» Θεόφιλος  Γεωργούσης, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ. Μώραλη και την Πρόεδρο της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κα Λαουλάκου για τη συνεργασία και  διαβεβαίωσε ότι η «Jeanne D’ Arc» θα είναι πάντα δίπλα  τους σε κάθε δράση.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı