You Are Here: Home » Uncategorized » Βασίλης Μιχαλολιάκος: “Θα μπει παντού εισαγγελέας”

Βασίλης Μιχαλολιάκος: “Θα μπει παντού εισαγγελέας”

Βασίλης Μιχαλολιάκος: “Θα μπει παντού εισαγγελέας”

Να αποκαλυφθούν όσα σκάνδαλα έχουν συντελεσθεί την τελευταία δεκαετία επιδιώκει η δημοτική αρχή ΠειραιάΘα ανοίξω τις πόρτες του δήμου Πειραιά στον εισαγγελέα, τόνισε σήμερα μιλώντας στο δημοτικό ραδιόφωνο ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος προκειμένου να διερευνηθούν σκανδαλώδεις υποθέσεις.Μάλιστα κατά τη σημερινή του συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών, ο κ. Μιχαλολιάκος ζήτησε τη διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου την τελευταία 10ετία και στην πρώην Νομαρχία Πειραιά καθώς όπως είπε, ένα μεγάλο κομμάτι των αρμοδιότητων της πέρασε στον δήμο.

“Θα ψάξει κάτω από το ελεγκτικό συνέδριο για όλα. Γιατί τα μεγάλα σκάνδαλα έχουν διαπραχθεί σε έδαφος απολύτου τυπικής νομιμότητας και μετά «έπεφταν» οι μίζες” είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

Αναφερόμενος στο Κανάλι 1, υποστήριξε ότι θα στείλει τον φάκελο όλων των προσλήψεων στον ΑΣΕΠ να κρίνουν. “Δεν μπορεί να υπάρχουν αντιδικίες μεταξύ διοικήσεων, εργαζομένων κλπ. Εάν είναι νόμιμες, να υποστηρίξουμε τους εργαζόμενους, γιατί είναι ντροπή να τα βάζουμε με τους εργαζόμενους των 700 και των 1000 ευρώ. Θα μπει παντού ο εισαγγελέας”.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı