You Are Here: Home » Uncategorized » Βάζει τα γυαλιά

Βάζει τα γυαλιά

Βάζει τα γυαλιά

Τα «τέρατα» της Χρυσής Αυγής, οι αποκαλούμενοι Νεοναζί, μοιράζουν τρόφιμα σε άπορους Νικαιώτες! Προτείνουν μείωση της κρατικής επιχορήγησης των κομμάτων στο 1/5 προκειμένου να διατεθούν τα χρήματα στους μη έχοντες και αναξιοπαθούντες! Δημιουργούν κοινωνικά παντοπωλεία για τις φτωχές οικογένειες των Ελλήνων.

Η έκπληξη όσων δαιμονοποιούσαν την είσοδο του Λαϊκού Συνδέσμου στη Βουλή είναι σαφώς μεγαλύτερη από εκείνους που θεωρούσαν ακατανόητο τόσο μένος. Όπως μεγάλη φαντάζομαι είναι και η αμηχανία των κομμάτων της Αριστεράς και κυρίως του ΚΚΕ όταν βλέπει τα ακροδεξιά στοιχεία να δείχνουν το φιλολαϊκό τους πρόσωπο εμπράκτως, όταν εκείνα αναλίσκονται σε βαρύγδουπες δηλώσεις για τους λαθρομετανάστες και καλούν μονότονα το εργατικό κίνημα σε αγωνιστική ετοιμότητα. Εκεί εξαντλείται όλη τους η ρητορική.

Αν εξαιρέσουμε το «εγέρθητω» προς τους δημοσιογράφους και το ξυλοφόρτωμα της Λιάνας Κανέλλη στον τηλεοπτικό αέρα, θα μπορούσαμε να πούμε ότι η Χρυσή Αυγή βάζει τα γυαλιά σε πολλούς από τους υπερευαίσθητους ταγούς του… έθνους.

 

 

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı