You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Βάζει τα γυαλιά σε αντιδημάρχους πρασίνου και γεωπόνους… Aιγύπτιος εργάτης

Βάζει τα γυαλιά σε αντιδημάρχους πρασίνου και γεωπόνους… Aιγύπτιος εργάτης

Βάζει τα γυαλιά σε αντιδημάρχους πρασίνου και γεωπόνους… Aιγύπτιος εργάτης

Ενας Αιγύπτιος εργάτης, ο Μωχάμεντ, αποδεικνύει ότι όσα ισχυρίζονται αντιδήμαρχοι δήμων της περιφέρειας του Πειραιά και οι γεωπόνοι τους για το μπόλιασμα των χιλιάδων νεραντζιών στις γειτονιές, είναι απλώς ανυπόστατα και φθηνές δικαιολογίες.

Ο Μωχάμεντ είναι ο «κηπουρός» της γειτονιάς του στα Καμίνια τον οποίο ευγνωμονούν οι γείτονές του, για τις πανέμορφες λεμονιές, πορτοκαλιές και μανταρινιές με τους χυμώδεις καρπούς τους, μπροστά στις αυλόπορτες των σπιτιών τους.

Με μια απλή τεχνική, μετατρέπει τις φορτωμένες νεραντζιές που βρωμίζουν δρόμους και πεζοδρόμια, σε χρήσιμα δέντρα με ζουμερά εσπεριδοειδή. Αν και κάποιοι Δήμοι έχουν εκμεταλλευτεί αυτή τη δυνατότητα, στους Δήμους του Πειραιά και της ευρύτερης περιφέρειας, αυτό φαντάζει ακόμα ακατόρθωτο καθώς όπως διατείνονται, τα λεμόνια, λόγω της ατμοσφαιρικής ρύπανσης μέσα στην πόλη, θα είναι… τοξικά. Ισχυρίζονται ακόμα, πως στην καλύτερη των περιπτώσεων θα αποτελούν μήλον της έριδος για τους κατοίκους που θα μαλώνουν για το ποιος θα τα πρωτοπάρει αλλά και ότι με το πρώτο κρύο τα δέντρα θα «καούν»! Αστείες δικαιολογίες των γεωπόνων για να δικαιολογήσουν τον… αδικαιολόγητο ωχαδερφισμό τους ή την άγνοιά τους.

Σημειώνεται ότι, υπάρχουν Δήμοι στην Αττική που έχουν μπολιάσει τις νεραντζιές στις γειτονιές. Προφανώς, εκεί δεν… έχουν τόσο… υψηλούς ατμοσφαιρικούς ρύπους.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı