You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Α’ Κοινότητα Πειραιά: Ομόφωνη απόφαση για την επιστροφή της έκτασης στο Παλατάκι

Α’ Κοινότητα Πειραιά: Ομόφωνη απόφαση για την επιστροφή της έκτασης στο Παλατάκι

Α’ Κοινότητα Πειραιά: Ομόφωνη απόφαση για την επιστροφή της έκτασης στο Παλατάκι

Ομόφωνο ψήφισμα με το οποίο ζητά να επιστραφεί στον Δήμο η δημοτική έκταση στο Παλατάκι εξέδωσε το Συμβούλιο της Α΄Κοινότητας Πειραιά.

Το ψήφισμα έχει ως εξής:

“Το Συμβούλιο της Α’ Κοινότητας του Δήμου Πειραιά – στα όρια της οποίας ανήκει το Παλατάκι – απαιτεί την άμεση επιστροφή στον Δήμο και τους Δημότες της δημοτικής έκτασης 115 στρεμμάτων στο Παλατάκι που κατέχει και νέμεται η ΟΛΠ ΑΕ-COSCO.

Ζητούμε από τον Δήμαρχο και τις Υπηρεσίες του Δήμου να μας γνωστοποιήσουν το νομικό καθεστώς της έκτασης αυτής, καθώς και τις νομικές ενέργειες που ήδη έχουν γίνει και προγραμματίζονται για την επιστροφή της δημοτικής έκτασης στον Δήμο και το άνοιγμά της στους κατοίκους”.

Η Αγωνιστική Κοινοτική Κίνηση Πειραιά ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Α’ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ-ΟΧΙ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΪΚΗ αναφέρει ότι θα αγωνιστεί με όλα τα μέσα για την επανάκτηση και επανάχρηση από τους κατοίκους της δημοτικής έκτασης στο Παλατάκι και την αποκατάσταση του κοινόχρηστου χαρακτήρα της, ως ελεύθερου χώρου υψηλού πρασίνου, άθλησης, αναψυχής και αρχαιολογικού περιπάτου.

Καλεί τέλος, τους κατοίκους της Πειραϊκής και ολόκληρου του Πειραιά, καθώς και τους φορείς της πόλης και όλες τις Κοινοτικές και Δημοτικές παρατάξεις σε κοινό αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Δήμου στην κατεχόμενη έκταση και των δικαιωμάτων των κατοίκων σε περισσότερο πράσινο και κοινόχρηστο ελεύθερο χώρο.

φωτό από pireorama.blogspot.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı