You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Αυτογκόλ Μελά

Αυτογκόλ Μελά

Αυτογκόλ Μελά

“Ακουσε” τον εξάψαλμο από τους πολίτες στο facebook για το κυριακάτικο παζάρι

Τι το ’θελε ο Γιάννης Μελάς; Με χορηγούμενη σελίδα αυτοπροβολής του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο αντιδήμαρχος επαίρεται για τη μείωση του κόστους των αδειών της κυριακάτικης αγοράς στον Πειραιά προκαλώντας έκρηξη αρνητικών σχολίων.

Κατά το κοινώς λεγόμενο, ο κος Μελάς πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος αφού σε μια σπασμωδική κίνηση να προβάλει το – ανύπαρκτο – έργο του, ήρθε αντιμέτωπος με ένα παλιρροϊκό κύμα δυσμενούς κριτικής από τον εμπορικό κόσμο αλλά και από απλούς δημότες που βρήκαν ευκαιρία να εκτονώσουν τη δυσαρέσκειά τους για τη δημοτική αρχή Μώραλη.

Από τη μια επιχειρεί να προσελκύσει ψήφους αλλά αυτομάτως η εικόνα του «τραυματίζεται» από τα δικαιολογημένα πύρινα βέλη που δέχεται αδιακρίτως από τον πειραϊκό λαό.

Για του λόγου το αληθές, παραθέτουμε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά επικριτικά σχόλια που ανήρτησαν οι χρήστες του facebook για τον κο Μελά.

-«Αντί ο Δήμος να στηρίζει τις νόμιμες οικογενειακές επιχειρήσεις του Πειραιά, που βάζουν λουκέτο η μία μετά την άλλη, τα τελευταία χρόνια, καμαρώνετε που στηρίζετε του παζαρτζήδες»

-«Αγαπητέ κύριε Μελά, τα σχόλια δε σας κολακεύουν καθόλου. Η δυσαρέσκεια των δημοτών είναι φανερή. Το ότι καταφέρατε να μειώσετε το κόστος των αδειών είναι ευχάριστο, όμως, πραγματικά δεν είναι εικόνα για το ιστορικό παζάρι του Πειραιά. Παρεμπόριο, βρωμιά, αλλοδαποί πωλητές παράνομων τσιγάρων είναι στην ημερήσια διάταξη τις Κυριακές. Δημοτική αστυνομία ανύπαρκτη. Αλλωστε το παρεμπόριο στον Πειραιά είναι σε άνθηση. Αν κάθε 4,5 χρόνια καταφέρνουμε τόσο ελάχιστα, θα χρειαστούν πολλά χρόνια δημοτικής σας αρχής για να δούμε επιτέλους τον Πειραιά που ονειρευόμαστε».

-«Για τις παράνομες καταλήψεις κοινόχρηστων χώρων από τα περίπτερα – μίνι μάρκετ καλύτερα – δεν έχετε κάνει τίποτα κύριε Μελά, παρότι σας έχουμε επισκεφθεί αρκετές φορές».

-«Υπάρχει κι άλλο παζάρι την ίδια ώρα, στον ιστορικό Ηλεκτρικό Σταθμό, κύριε Μελά».

-«Τώρα που έρχονται εκλογές, θυμηθήκατε τον κόσμο ενώ τις άλλες μέρες καθόσαστε στις γραφειάρες σας και στέλνετε τα μπιλιετάκια για κλήσεις του 1990. Α, ρε μαύρο που θέλετε, ειδικά στον Πειραιά, στον πιο ακριβό δήμο με ανύπαρκτη δημοτική αρχή».

Παρόλα αυτά, ο αντιδήμαρχος ο οποίος έχει πλέον, το βλέμμα στραμμένο στη Βουλή – λες και η βουλευτική έδρα αποτελεί κληροδότημα – προσπαθεί να δώσει κάποιες πειστικές απαντήσεις στους διαμαρτυρόμενους πολίτες για τις προσπάθειες της δημοτικής αρχής, αλλά δε φαίνεται να πείθει το πολυπληθές κοινό.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı