You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Αστυνομική επιχείρηση σε κατάστημα στο Κερατσίνι με παράνομα τυχερά παίγνια

Αστυνομική επιχείρηση σε κατάστημα στο Κερατσίνι με παράνομα τυχερά παίγνια

Αστυνομική επιχείρηση σε κατάστημα στο Κερατσίνι με παράνομα τυχερά παίγνια

Συνελήφθησαν 8 άτομα

Οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε κατάστημα – καφενείο, που λειτουργούσε χωρίς την προβλεπόμενη άδεια από τη νομοθεσία, μέσα στο οποίο διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης οι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Οικονομίας της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, συνέλαβαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μία 23χρονη υπήκοο Βουλγαρίας ως υπεύθυνη του καταστήματος και επιπλέον επτά άτομα (5 Ελληνες και 2 Αλβανοί) που συμμετείχαν ως παίκτες στα απαγορευμένα τυχερά παίγνια.

Εντός του καταστήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

(18) ηλεκτρονικοί υπολογιστές, που χρησιμοποιούνταν για την διεξαγωγή του τυχερού παιγνίου τύπου «Φρουτάκια»

(3) κεντρικές μονάδες Η/Υ και (2) serves

(1) ηλεκτρονική συσκευή καταγραφής εικόνας

(8) κάμερες κλειστού κυκλώματος

(1) τηλεόραση και η συνδεδεμένη σε αυτήν κεντρική μονάδα Η/Υ και

το χρηματικό ποσό των (112) ευρώ.

Επιπλέον, εντός του καταστήματος λειτουργούσε ειδικό σύστημα παρακολούθησης και επιτήρησης, το οποίο αποτελούσαν οι κάμερες με τον εξοπλισμό του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, μέσω των οποίων γινόταν καταγραφή εικόνας του χώρου και των εισερχομένων – εξερχομένων ατόμων, προκειμένου να αποφεύγουν τους ελέγχους των διωκτικών Αρχών.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγούνται σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Ο 74χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος απουσίαζε κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης και αναζητείται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Το κατασχεθέν χρηματικό ποσό θα αποσταλεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, ενώ ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός θα παραδοθεί στην Διεύθυνση Τελωνειακών Διαδικασιών (πρώην Ο.Δ.Δ.Υ.) για φύλαξη.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı