You Are Here: Home » ΕΜΠΟΡΙΟ-ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣ » Από τη Δευτέρα οι ενδιάμεσες εκπτώσεις

Από τη Δευτέρα οι ενδιάμεσες εκπτώσεις

Από τη Δευτέρα οι ενδιάμεσες εκπτώσεις

Κλειστά την Κυριακή 1η Νοεμβρίου τα καταστήματα

Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις του Νοεμβρίου, θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 2  Νοεμβρίου και θα λήξουν το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020. αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, την προσεχή Κυριακή 1η Νοεμβρίου, λόγω των έκτακτων μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού Covid-19, παρά τα όσα ορίζονται στις διατάξεις των άρθρων 15 και 16 του ν. 4177/2013 (173 Ά), όλα τα εμπορικά καταστήματα της χώρας θα παραμείνουν κλειστά.

“Με την ευκαιρία αναφέρουμε, ότι είμαστε αντίθετοι με το θεσμό των ενδιάμεσων εκπτώσεων καθώς αφενός έχει αποδειχθεί αποτυχημένος και αναποτελεσματικός αφού δεν συνεισφέρει στην αναθέρμανση της αγοράς δεδομένης της ισχνής οικονομικής κατάστασης, αφετέρου δημιουργεί σύγχυση στους καταναλωτές  φθείροντας παράλληλα το θεσμό των τακτικών εκπτώσεων” τονίζει ο Εμπορικός Σύλλογος. 

Ωστόσο, καλεί τους καταναλωτές να επωφεληθούν από τις φθινοπωρινές εκπτώσεις και να επισκεφθούν την αγορά του Πειραιά, που προσφέρει ποιότητα και ποικιλία προϊόντων σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı