You Are Here: Home » ΝΑΥΤΙΛΙΑ » Απονομή τιμητικής πλακέτας στο ΛΣ για τα 100 χρόνια προσφοράς του στην Ελληνική Ναυτιλία  

Απονομή τιμητικής πλακέτας στο ΛΣ για τα 100 χρόνια προσφοράς του στην Ελληνική Ναυτιλία  

Απονομή τιμητικής πλακέτας στο ΛΣ για τα 100 χρόνια προσφοράς του στην Ελληνική Ναυτιλία  
Τιμητική πλακέτα απένειμε, με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ., το Ελληνικό Ινστιτούτο Ναυτικής Τεχνολογίας (Hellenic Institute of Marine Technology) στον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχο Λ.Σ. Θεόδωρο ΚΛΙΑΡΗ, ως αναγνώριση για τα 100 χρόνια της πολύτιμης προσφοράς του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στην ελληνική ναυτιλία και στην ελληνική κοινωνία.
Στην εν λόγω βράβευση, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες κατά την έναρξη της Ετήσιας Συνάντησης Ναυτικής Τεχνολογίας (ΕΛ.Ι.Ν.Τ. 2019), στο Ίδρυμα Ευγενίδου,  παρευρέθησαν -μεταξύ άλλων- ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου κ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ανώτατοι και ανώτεροι Αξιωματικοί Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., θεσμικοί φορείς καθώς και εκπρόσωποι της ναυτιλιακής κοινότητας.
Στην ομιλία του ο Αρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., εξήρε το έργο του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Τεχνολογίας, ως φορέα προώθησης της τεχνολογικής καινοτομίας, με ενεργό δράση από το 1972 σε ένα ευρύτατο πεδίο της ναυτιλιακής επιχειρηματικότητας και οικονομίας.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı