You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » «Απαιτούμε άμεση επαναλειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος»

«Απαιτούμε άμεση επαναλειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος»

«Απαιτούμε άμεση επαναλειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος»

Εκστρατεία συγκέντρωσης υπογραφών από τον υποψήφιο Δήμαρχο Kερατσινίου – Δραπετσώνας Φίλιππο Καμπούρη

Τρεις χιλιάδες Κερατσινιώτες έχουν ανταποκριθεί μέχρι σήμερα στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου Φίλιππου Καμπούρη και έχουν  υπογράψει για την άμεση επαναλειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος στην πόλη. Η εκτίναξη της εγκληματικότητας στις γειτονιές του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας επιτάσσει την άμεση επαναλειτουργία του  Α.Τ. προκειμένου να υπάρξει αστυνόμευση και να τονωθεί το αίσθημα ασφάλειας.

Σε δηλώσεις του ο υποψήφιος Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας τόνισε ότι  “στις 11 Φεβρουαρίου ξεκινήσαμε μια μεγάλη εκστρατεία συγκέντρωσης υπογραφών για την άμεση επαναλειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος Κερατσινίου που μας έκλεισε η κυβέρνηση και έχει ως αποτέλεσμα τη ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας στις γειτονιές μας».

Όπως είπε, «καθημερινά συμπολίτες μας βρίσκονται αντιμέτωποι με κακοποιούς που λεηλατούν τις περιουσίες τους. Ληστείες, διαρρήξεις, επιθέσεις, ξυλοδαρμοί ακόμα και πυροβολισμοί συνθέτουν την άγρια καθημερινότητά μας. Φτάνει ως εδώ!!! Θέλουμε να ζούμε ασφαλείς! Απαιτούμε το Αστυνομικό μας Τμήμα να ανοίξει εδώ και τώρα!».

Η συγκέντρωση υπογραφών συνεχίζεται.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı