You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Απάντηση του Δήμου Πειραιά στους Βετεράνους του Ολυμπιακού

Απάντηση του Δήμου Πειραιά στους Βετεράνους του Ολυμπιακού

Απάντηση του Δήμου Πειραιά στους Βετεράνους του Ολυμπιακού

Την επιστολή του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακούμε την οποία ο πρόεδρος Γ. Δαρίβας ζητούσε στις 17/9/2013 οικονομική ενίσχυση ύψους 10.000 ευρώ έδωσε πριν από λίγο στη δημοσιότητα το Γραφείο Τύπου του Δήμου Πειραιά. Αφορμή στάθηκε χθεσινή ανακοίνωση του Συνδέσμου όπου αναφερόταν η μη αποδοχή της χορηγίας των 8.000 ευρώ που αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο και έθετε ερωτηματικά με αιχμές σχετικά με «τη σπουδή του δημάρχου να χορηγήσει αυτή τη χρονική στιγμή τους Βετεράνους του Ολυμπιακού». Σημείωνε δε ότι ο Σύνδεσμος έχει την απόλυτη στήριξη και οικονομική κάλυψη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Β. Μαρινάκη.

Η ανακοίνωση – απάντηση του Δήμου Πειραιά έχει ως εξής: Οι βετεράνοι και οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού αποτελούν διαχρονικά την ζώσα ιστορία της πόλης και της ομάδας μας. Τους αξίζει σεβασμός και στήριξη. Κατανοούμε τους λόγους της ανακοίνωσής τους. Για ιστορικούς λόγους και για να μην υπάρχει καμία σκιά, στέλνουμε το αίτημα που είχαν κάνει οι βετεράνοι του Ολυμπιακού και ζητούσαν την οικονομική τους ενίσχυση.

Όπως έχει γίνει και στο παρελθόν, η δημοτική αρχή ανταποκρίθηκε στο αίτημά τους γιατί πιστεύει ότι οι βετεράνοι του Ολυμπιακού τίμησαν και τιμούν την ερυθρόλευκη φανέλα και αποτελούν τη σημαία του Πειραιά μας».

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı