You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Αντιστράτηγος ε.α. Ν. Μανωλάκος: Η ψήφος σε αυτές τις εκλογές είναι η κρισιμότερη της μεταπολίτευσης 

Αντιστράτηγος ε.α. Ν. Μανωλάκος: Η ψήφος σε αυτές τις εκλογές είναι η κρισιμότερη της μεταπολίτευσης 

Αντιστράτηγος ε.α. Ν. Μανωλάκος: Η ψήφος σε αυτές τις εκλογές είναι η κρισιμότερη της μεταπολίτευσης 

Το να θέτεις στόχους και να τους υλοποιείς σταδιακά και προγραμματισμένα είναι ίδιον μιας νουνεχούς και συνετής ηγεσίας. Ο Αντιστράτηγος ε.α., καταδρομέας και αλεξιπτωτιστής, Νικόλαος Μανωλάκος, όλα τα χρόνια που υπηρέτησε στον Ελληνικό Στρατό από θέσεις διοικήσεως αυτό το απέδειξε και με το παραπάνω.

Χθες βράδυ, έχοντας βγάλει εδώ και ένα πεντάμηνο την τιμημένη στολή του Έλληνα στρατιώτη και φορώντας το κοστούμι του πολίτη, αλλά και του υποψήφιοιυ πολιτικού, πραγματοποίησε την πρώτη του συγκέντρωση ως υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Πειραιώς και Νήσων, διαλέγοντας ένα συγκεκριμένο και δύσκολο κοινό. Αυτό των γυναικών, οι οποίες συγκεντρώθηκαν για να τους μιλήσει για τις σκέψεις του και τα όνειρά του, όπως θέλει να τα δουν να υλοποιούνται, όπως και όλων των άλλων Ελλήνων και Πειραιωτών, μέσα από ένα άλλο μετερίζι. Αυτό της πολιτικής.

Μιλώντας, λοιπόν, προς τις γυναίκες του Πειραιά, ο Στρατηγός αναφέρθηκε στο ρόλο της γυναίκας τόσο διαχρονικώς, όσο και πολύ περισσότερο στην εποχή μας, ως του βασικού κύτταρου της οικογένειας με τις πολλές ιδιότητες που έχει, της μάνας, της συζύγου, της εργαζόμενης κ.λπ.

«Σε λίγες μέρες καλείστε για άλλη μια φορά να συμβάλλετε με τη σοφία σας, γιατί σας θεωρώ αναμφισβήτητα σοφότερες από εμάς τους άνδρες, στην εκλογή νέας κυβέρνησης και πρωθυπουργού. Η ψήφος σας σε αυτές τις εκλογές, είναι η κρισιμότερη της μεταπολίτευσης. Κάθε ψήφος είναι καθοριστική για το αποτέλεσμα και την ποιότητα της κυβέρνησης που θα έχουμε στις 8 Ιουλίου. Κάθε ψήφος έχει την βαρύτητά της», τόνισε -μεταξύ άλλων- με έμφαση.

Και πρόσθεσε: «Καλείστε και εσείς, μαζί με όλους εμάς, να δώσουμε έναν αγώνα ενάντια σε ό,τι πιο ‘ανοικοκύρευτο’ έζησε η χώρα. Επιτέλους να απαλλαγούμε από τους ‘μαθητευόμενους μάγους’, που εκμεταλλευόμενοι την ανέχεια των Ελλήνων τους στέρησαν ακόμα και την ελπίδα, ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Να απαλλαγούμε από την παρέα των ιδεοληπτικών δημαγωγών, που αν και δεν στερήθηκαν ποτέ τίποτα, κρίνοντας από το πόθεν έσχες τους, παρόλα αυτά έπαιξαν ξεδιάντροπα τάζοντας τα πάντα στους πάντες, με σκοπό να ικανοποιήσουν την αδηφάγο εξάρτησή τους από την εξουσία. Τα στοιχεία που έρχονται στο φως τις τελευταίες μέρες είναι αμείλικτα και καθρεφτίζουν στο έπακρο την καθεστωτική αντίληψη των κυβερνώντων. Διόρισαν και συνεχίζουν να διορίζουν αδέρφια, ξαδέρφια, παιδιά και ανήψια, φίλους και φιλενάδες. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Το χειρότερο είναι ότι αρνούνται τα πάντα, διαψεύδουν αδίστακτα τους πάντες, μας περνούν για άτομα με μειωμένη αντίληψη, λες και ζούμε σε έναν άλλο κόσμο, δεν ακούμε, δεν μαθαίνουμε… Και φυσικά για όλα φταίνε οι άλλοι…».

Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης

www.lawandorder.gr

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı