You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Ανεπανόρθωτα εκτεθειμένος ο Μητσοτάκης για τα 20 εκατ. ευρώ σε “δικά του” ΜΜΕ

Ανεπανόρθωτα εκτεθειμένος ο Μητσοτάκης για τα 20 εκατ. ευρώ σε “δικά του” ΜΜΕ

Ανεπανόρθωτα εκτεθειμένος ο Μητσοτάκης για τα 20 εκατ. ευρώ σε “δικά του” ΜΜΕ

Ολέθριο λάθος για την κυβέρνηση Μητσοτάκη η διανομή της πίτας για την καμπάνια ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ σε φίλα προσκείμενα ΜΜΕ χωρίς αντικειμενικά κριτήρια. Αν κι ο Ελληνας Πρωθυπουργός κατάφερε να ανεβάσει τη δημοτικότητά του στο εσωτερικό της χώρας και να πάρει πόντους ως αποφασιστικός ηγέτης έναντι των αρχηγών μεγάλων κρατών, δεν μπόρεσε τελικώς να διατηρήσει τον “τίτλο” λόγω της άνισης μεταχείρισης που επεφύλαξε σε εκατοντάδες ραδιόφωνα, τηλεοπτικά κανάλια και ιστοσελίδες που έβαλαν πλάτη στην προσπάθεια της κυβέρνησης να κρατήσει τους Ελληνες στο σπίτι.

Ενώ πολλά ραδιόφωνα κλήθηκαν από την ΕΙΙΡΑ να μεταδώσουν ΔΩΡΕΑΝ ένα κοινωνικό μήνυμα για την προστασία της δημόσιας υγείας (βάσει της υπ’ αριθμ. 179/15-03-2020 απόφασης του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα) που όφειλαν όλα τα ΜΜΕ  να μεταδώσουν χωρίς η κυβέρνηση να εκταμιεύσει ούτε ένα ευρώ, την ίδια ώρα συγκεκριμένα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα με γνωριμίες και ισχυρές πλάτες, τιμολογούσαν για να πάρουν τη μερίδα του λέοντος. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, εφημερίδες, ιστοσελίδες και ραδιοφωνικές επιχειρήσεις που εξαπατήθηκαν και αποκλείστηκαν  μόνο και μόνο για να υφαρπάξουν το δικό τους μερίδιο από τη διαφημιστική πίτα, άλλα μέσα, κινούνται δικαστικά καταθέτοντας εντός των ημερών, ασφαλιστικά μέτρα εναντίον όλων όσοι ευθύνονται για τη δόλια εξαίρεσή τους από το πακέτο των 20 εκατ, ευρώ.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı