You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Αναστολή των κινητοποιήσεων αποφάσισε η ΠΝΟ – Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων

Αναστολή των κινητοποιήσεων αποφάσισε η ΠΝΟ – Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων

Αναστολή των κινητοποιήσεων αποφάσισε η ΠΝΟ – Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων

Την αναστολή των απεργιακών τους κινητοποιήσεων με ψήφους 9 υπέρ, 5 κατά και 1 λευκό, αποφάσισε στη χθεσινή της συνεδρίαση η εκτελεστική επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας. Είχε προηγηθεί συνάντηση με τους υπουργούς Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Ναυτιλίας και Εργασίας όπου πήραν γραπτώς τις κυβερνητικές διευκρινίσεις επί των αιτημάτων τους.

“Οι Υπουργοί τοποθετήθηκαν εγγράφως στα περισσότερα από τα αιτήματα της Ομοσπονδίας, πλην όμως, οι απαντήσεις που δόθηκαν, εκτιμήθηκαν από τη Διοίκηση ότι δεν παρέχουν τις αναμενόμενες λύσεις στα δίκαια αιτήματα των ναυτεργατών. Η Διοίκηση της ΠΝΟ, εφ΄όσον οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν δεν συμβάλλουν θετικά στην επίλυση των αιτημάτων της, επιφυλάσσεται να επανεκτιμήσει τη στάση της” αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΝΟ.

Από σήμερα θα εκτελεστούν κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων. Σημειώνεται ότι από τις απεργιακές κινητοποιήσεις των ναυτικών είχαν δημιουργηθεί σοβαρά προβλήματα σε πολλά νησιά, ενώ στον Πειραιά έχουν ήδη συγκεντρωθεί δεκάδες φορτηγά με προϊόντα.

 

 

 

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı