You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Αναβολή για τον Φλεβάρη πήρε η συζήτηση της αγωγής της OIL ONE κατά του Χρ. Βρεττάκου

Αναβολή για τον Φλεβάρη πήρε η συζήτηση της αγωγής της OIL ONE κατά του Χρ. Βρεττάκου

Αναβολή για τον Φλεβάρη πήρε η συζήτηση της αγωγής της OIL ONE κατά του Χρ. Βρεττάκου

Αναβλήθηκε για τις 14 Φεβρουαρίου 2020 η συζήτηση της αγωγής της Oil One σε βάρος του δημάρχου Κερατσινίου- Δραπετσώνας Χρήστου Βρεττάκου, για συκοφαντική δυσφήμιση, με την οποία η εταιρεία διεκδικεί 500.000 ευρώ αποζημίωση και έναν χρόνο προσωπική κράτηση του δημάρχου.

Δεκάδες εργαζόμενοι και πολίτες έδωσαν από νωρίς το πρωί το “παρών” στο πολυμελές Πρωτοδικείο Πειραιά, προκειμένου να συμπαρασταθούν στον Χρήστο Βρεττάκο. Με την παρουσία, τα πανό και τα συνθήματά τους οι παρευρισκόμενοι υπογράμμισαν ότι οι αγώνες για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον δεν εκβιάζονται, δε φιμώνονται και δεν ποινικοποιούνται.

Σε δήλωσή του, μετά την αναβολή της εκδίκασης, ο δήμαρχος της πόλης ευχαρίστησε τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο πλευρό του και τόνισε ότι “στο πρόσωπό μου δε διώκεται ένας πολίτης, αλλά ολόκληρη η πόλη, οι αγώνες της τοπικής κοινωνίας για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον, καθώς και ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης”. Παράλληλα σημείωσε ότι “η δημόσια υγεία και το περιβάλλον, δεν μπαίνουν πάνω από κανένα συμφέρον” και πρόσθεσε ότι “όλοι μας οφείλουμε να παλέψουμε για να οικοδομήσουμε μια ανθρώπινη πόλη”, δίνοντας ταυτόχρονα νέο ραντεβού για τον Φεβρουάριο.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı