You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Αναβαθμίστηκε το Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας

Αναβαθμίστηκε το Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας

Αναβαθμίστηκε το Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας

Ένας χώρος Πολιτισμού, που κάθε χρόνο παρουσιάζει πλούσιο και σταθερά αξιόλογο πολιτιστικό πρόγραμμα, είναι το Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας. Ένα μικρό στολίδι στην περιοχή της Χαλκηδόνας, αποτελεί χώρο έκφρασης όχι μόνο επαγγελματικών, αλλά και ερασιτεχνικών θιάσων, σχολείων, συλλόγων και φορέων της πόλης.

Η βελτίωση των υποδομών του ξεκίνησε πριν περίπου πέντε χρόνια, με παρεμβάσεις στον ηχητικό και φωτιστικό εξοπλισμό του. Σταδιακά αντικαταστάθηκαν όλα τα καθίσματα με νέα, έγιναν εργασίες συντήρησης και μόνωσης των κτισμάτων που βρίσκονται εντός του θεάτρου. Φέτος, την περίοδο της καραντίνας, τα συνεργεία του Δήμου αποξήλωσαν την παλιά και επικίνδυνη σε πολλά σημεία περίφραξη και την αντικατέστησαν με καινούργια.

Αυτό το καλοκαίρι, στο Κηποθέατρο, έως τα τέλη Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν 55 εκδηλώσεις. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει αξιόλογες παραστάσεις παιδικές και ενηλίκων, αλλά και μουσικές εκδηλώσεις, σε μεγάλο ποσοστό με ελεύθερη είσοδο.

Η θέση του θεάτρου μέσα στον Δημοτικό Κήπο με το αναψυκτήριο, είναι μια πρόταση δροσιάς τα βράδια του καλοκαιριού στην πόλη. Ε

Οι παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής στους πολιτιστικούς χώρους δεν σταματούν ποτέ. Αυτήν την περίοδο ολοκληρώνονται και οι εργασίες στο ανοιχτό θέατρο Μίκης Θεοδωράκης στο Ρέντη, το οποίο θα λειτουργήσει και πάλι το Σεπτέμβριο.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı