You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Αναβαθμίζεται το Κατράκειο Θέατρο

Αναβαθμίζεται το Κατράκειο Θέατρο

Αναβαθμίζεται το Κατράκειο Θέατρο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται άλλο ένα μεγάλο έργο στη Νίκαια. Πρόκειται για το θέατρο αναβάθμισης του Κατράκειου θεάτρου και του περιβάλλοντος χώρου που θα το αναδείξει σε υπερτοπικό πόλο έλξης και αναψυχής των κατοίκων όχι μόνο της Νίκαιας, αλλά και των γύρω Δήμων.
Ειδικότερα, μέσα στο Κατράκειο θα εγκατασταθεί νέο ολοκληρωμένο σύστημα πυροπροστασίας σε όλους τους χώρους του θεάτρου και θα κατασκευαστεί σύστημα εξαερισμού στους υπόγειους χώρους (καμαρίνια, αποθήκες κλπ).Στον περιβάλλοντα χώρο, θα γίνει αντικατάσταση του υπάρχοντος δικτύου φωτισμού με νέους ιστούς και φωτιστικά σώματα ενεργειακής εξοικονόμησης (Led), επισκευή του δικτύου απορροής των ομβρίων, κατασκευή εκδοτηρίων του θεάτρου και περίφραξη όλου του χώρου.
«Με το μεγάλο αυτό έργο προϋπολογισμού 825.000€, με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια, σε συνδυασμό με τις παρεμβάσεις μας στο χώρο πίσω από την Άρση Βαρών, το κλείσιμο της «τρύπας του Αδάμ», το νέο γήπεδο που κατασκευάσαμε και τη φύτευση πρασίνου, όλο το τοπίο, από το Κατράκειο μέχρι το λόφο της Δεξαμενής, αλλάζει ριζικά προς το καλύτερο» δηλώνει ο Δήμαρχος Γιώργος Ιωακειμίδης. Σε δεύτερη φάση, όπως λέει, σχεδιάζει ένα ακόμα έργο προϋπολογισμού 400.000€, για την άρδευση του πρασίνου έξω από το Κατράκειο και την κατασκευή μια μεγάλης σύγχρονης παιδικής χαράς.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı