You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » ΑΙΓΙΝΑ: Συνωστισμός υποψηφίων για τον Δημαρχιακό θώκο

ΑΙΓΙΝΑ: Συνωστισμός υποψηφίων για τον Δημαρχιακό θώκο

ΑΙΓΙΝΑ: Συνωστισμός υποψηφίων για τον Δημαρχιακό θώκο

Άλλη μια υποψηφιότητα «έσκασε» για τον Δήμο της Αίγινας. Πρόκειται για τον πρώην Δήμαρχο Παναγιώτη Κουκούλη ο οποίος επιχειρεί ολική επαναφορά στο τιμόνι του Δήμου εστιάζοντας στα προβλήματα της καθημερινότητας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής. Θυμίζουμε ότι ο κος Κουκούλης ηττήθηκε το 2010 από τον Σάκη Σακκιώτη, παρά το γεγονός ότι παρήχθη έργο επί θητείας του. Ωστόσο, η περιφέρεια φαίνεται ότι του στέρησε την επανεκλογή δεδομένου ότι έγιναν ελάχιστες παρεμβάσεις σε σχέση με το κέντρο του νησιού. Το 2014, ηττήθηκε για λίγες ψήφους από τον σημερινό Δήμαρχο Δημήτρη Μούρτζη.

Ο κος Μούρτζης, ο οποίος για πολλούς όδευσε προς απόσυρση, τελικώς, αποφάσισε να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα με «σημαία» του την κατασκευή του μεγάλου έργου του υποθαλάσσιου αγωγού. Κάποιοι μιλούν για μάταιη προσπάθεια προδικάζοντας την κατάληξη της υποψηφιότητάς του δεδομένου ότι υπάρχει αρνητικό κλίμα στο νησί για τις επιλογές του όσον αφορά συνεργάτες που τον εξέθεσαν.

Με στόχο να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της πρώτης πρωτεύουσας της Ελλάδας κατεβαίνει ο Φίλιππος Τζίτζης. Νέος και ορεξάτος για δουλειά αλλά και με εμπειρία στην Αυτοδιοίκηση, ο κος Τζίτζης έχει θέσεις στις πρώτες του προτεραιότητες τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και την επίλυση χρόνιων παθογενειών. Μαζί του στρατεύεται ένα σημαντικό κομμάτι της νεολαίας.

Ο Γιάννης Ζορμπάς, ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τα κοινά το 2014, συμμετέχοντας στην παράταξη «Αίγινα Εν Δράσει» του απερχόμενου Δημάρχου. Στις επικείμενες εκλογές θα ζητήσει την ψήφο των Αιγινητών ως υποψήφιος δήμαρχος με «γαλόνι» την οικονομική εξυγίανση, όπως λέει, της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αίγινας, όπου διετέλεσε πρόεδρος.

Ο Παντελής Μεθενίτης, φίλα προσκείμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, θέτει υποψηφιότητα για έναν Δήμο πρωτοπόρο, όπως λέει, σ’ όλα τα επίπεδα.

Επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» είναι ο Ηλίας Παναγιώτης ενώ την υποψηφιότητά του έχει ανακοινώσει από το προσωπικό του ιστολόγιο, ο δημοσιογράφος, Γιώργος Θεοδωράκης.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı