You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΑΙΓΙΝΑ: Κάνουν την υπέρβαση

ΑΙΓΙΝΑ: Κάνουν την υπέρβαση

ΑΙΓΙΝΑ: Κάνουν την υπέρβαση

Εκλογικές συνεργασίες εν όψει της 18ης Μαΐου

Η ισχύς εν τη ενώσει. Ετσι, πορεύονται προς την κάλπη οι υποψήφιοι δήμαρχοι στο νησί της Αίγινας. Πριν από λίγες μέρες, οι επικεφαλής των συνδυασμών «Αίγινα Εν Δράσει» και «Αίγινα για όλους» κκ. Μούρτζης και Δέδες, αντιστοίχως, ανακοίνωσαν την εκλογική τους συνεργασία μετά από, όπως λένε, εποικοδομητικό, ειλικρινή και διεξοδικό διάλογο. «Κυρίως, αφήνοντας στην άκρη εγωισμούς και προσωπικές προβολές, αποφασίσαμε να κάνουμε την υπέρβαση και να προχωρήσουμε στην συνεργασία – σύμπραξη των δύο συνδυασμών μας» αναφέρουν στην κοινή ανακοίνωσή τους.

«Στις μέρες μας» προσθέτουν «αυτό που χρειάζεται το νησί μας, δεν είναι πνεύμα αντιπαλότητας, διχασμού και εμπάθειας, αλλά πνεύμα συνεργασίας, κατανόησης και συνεννόησης μεταξύ ανθρώπων που θέλουν να βοηθήσουν τον τόπο να πάει μπροστά. Αυτό επιτυγχάνεται μόνο μέσα από ουσιαστικές συνεργασίες ανθρώπων που έχουν κοινό όραμα, ξεκάθαρες, ανιδιοτελείς σκέψεις και μπορούν έτσι να πετύχουν πολλά περισσότερα. Άλλωστε αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Αποφασίσαμε λοιπόν, με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Μούρτζη να προχωρήσουμε στην συνένωση των δύο συνδυασμών μας, υπό τη νέα ονομασία: «Αίγινα Εν Δράσει – Αίγινα Για Όλους».

Την ίδια ώρα, την κάθοδό του ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Η Άλλη Αίγινα» με υποψήφιο δήμαρχο τον Φίλιππο Τζίτζη ανακοίνωσε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και της δημοτικής παράταξης «Πρόσω Ολοταχώς», Παναγιώτης Γρηγορόπουλος.

Ωστόσο, δεν λείπουν οι ενδοπαραταξιακές γκρίνιες και στα δύο επιτελεία για τη συμμετοχή προσώπων που αποτελούν για κάποιους στο νησί, κόκκινο πανί. Μάλιστα ορισμένοι κάνουν λόγο για φθαρμένα υλικά που αποτελούν βαρίδια και δεν συμβάλουν στην προσέλκυση ψηφοφόρων. “Είναι περισσότερες οι ψήφοι που θα χάσουμε απ’αυτές που θα κερδίσουμε” όπως λένε χαρακτηριστικά.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı