You Are Here: Home » ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ » Αθλητικό Φεστιβάλ 2012: Ο Κορυδαλλός επενδύει στον μαζικό αθλητισμό

Αθλητικό Φεστιβάλ 2012: Ο Κορυδαλλός επενδύει στον μαζικό αθλητισμό

Αθλητικό Φεστιβάλ 2012: Ο Κορυδαλλός επενδύει στον μαζικό αθλητισμό

Με μια εκδήλωση γεμάτη κέφι, δημιουργικότητα και θετική ενέργεια αποχαιρέτησαν τη χρονιά τα παιδιά, οι αθλητές και οι εργαζόμενοι των αθλητικών προγραμμάτων και τμημάτων του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου Κορυδαλλού.

Μπροστά σε ένα θερμό κοινό που γέμισε τις κερκίδες του Κλειστού Γυμναστηρίου του Αθλητικού Κέντρου Κορυδαλλού δεκάδες παιδιά όλων των ηλικιών και ενήλικες παρουσίασαν ένα δίωρο πρόγραμμα με πολλή ρυθμό, κίνηση, χορό και μουσική, αποσπώντας θερμό χειροκρότημα.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Ανδρέας Καπιτσίνος, ενώ χαιρετισμό απεύθυνε ο Αντιπρόεδρος Ηλίας Κοσμίδης.

Σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή για τη χώρα και την αυτοδιοίκηση ο Δήμος Κορυδαλλού διατήρησε όλα τα αθλητικά του προγράμματα προσφέροντας χαρά και δημιουργική διέξοδο στα εκατοντάδες παιδιά και δημότες που συμμετέχουν στα τμήματα του. Η δημοτική αρχή θα εξακολουθήσει να δίνει τη μάχη διατηρώντας τα προγράμματα μαζικού αθλητισμού του Δήμου.

Και αυτή τη χρονιά το Τμήμα Αθλητισμού του Οργανισμού υλοποίησε προγράμματα που απευθύνονταν σε όλες τις ηλικίες γνωρίζοντας ότι η άσκηση με την σωστή καθοδήγηση αποτελεί ουσιαστικά κοινωνική επένδυση, βελτιώνει την ποιότητα ζωής του ανθρώπου, συμβάλλει στην πρόληψη εκφυλιστικών τάσεων και στην ανάπτυξη των διαπροσωπικών σχέσεων. Επίσης στη διάρκεια της χρονιάς πραγματοποίησε εκδηλώσεις που αγκάλιασαν όλο το μαθητικό πληθυσμό της πόλης μας και συνέβαλε στην δραστηριοποίηση ενός μεγάλου αριθμού παιδιών και από τις δύο βαθμίδες της εκπαίδευσης, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας

Στην εκδήλωση συμμετείχαν η Ακαδημία Tae-Kwon-Do, τα παιδιά προσχολικής ηλικίας της παιδαγωγικής γυμναστικής, οι ακαδημίες παιδαγωγικής, ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής, η ομάδα χοροκίνησης των ΕΔΑΠΕ, καθώς και η ομάδα Zumba των Δημοτικών Γυμναστηρίων.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı