You Are Here: Home » ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ » Αθάνατο Δημόσιο…

Αθάνατο Δημόσιο…

Αθάνατο Δημόσιο…

H στήλη έλαβε και δημοσιεύει την παρακάτω επιστολή – καταγγελία που έφτασε στα γραφεία μας σε ηλεκτρονική μορφή:

Παρασκευή μεσημέρι, 6 Ιουνίου 2014, οι Περιφερειακές Ενότητες λαμβάνουν αντίγραφο εγγράφου που έστειλε στην ΕΝΠΕ (Ένωση Περιφερειών Ελλάδας) στις 2 Ιουνίου η κυρία Άννα Δελλαπόρτα, Γενική Γραμματέας «Διαχείρισης Κοινοτικών και άλλων Πόρων».

Στο έγγραφο, που έφτασε στην ΕΝΠΕ στις 3 Ιουνίου 2014, καλείται η ΕΝΠΕ να ενημερώσει τα μέλη της (δηλαδή τις Περιφέρειες) ότι πρέπει να συνεννοηθούν με τις Περιφερειακές τους Ενότητες για να «χαρτογραφηθούν οι ανάγκες σε θέσεις εργασίας και να καταγραφούν οι απαιτούμενες ειδικότητες» για προγράμματα απασχόλησης κοινωφελούς χαρακτήρα.

Σύμφωνα με το έγγραφο της κυρίας Δελλαπόρτα όλα αυτά πρέπει να γίνουν εντός ωρών(!) διότι «λόγω του επείγοντος χαρακτήρα του προγραμματισμού» πρέπει να έχουν υποβληθεί αναλυτικές προτάσεις το αργότερο μέχρι Τρίτη 10.6.2014. Με δεδομένη την αργία της Δευτέρας 9.6.2014, η κυρία Δελλαπόρτα φαντάζεται ότι αυτές οι διαδικασίες μπορεί να γίνουν από την Παρασκευή το μεσημέρι… μέχρι το μεσημέρι της ίδιας ημέρας…!!!

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το αρμόδιο Γραφείο του Υπουργείου Εργασίας, ο υπάλληλος θεώρησε ως εύλογο το χρονικό διάστημα για την ολοκλήρωση των απαιτούμενων διαδικασιών!!!

Σε ένα τόσο ευαίσθητο χώρο όπως η Απασχόληση, θα περίμενε κανείς από τον υπουργό, να έχει βεβαιωθεί για τη νοητική και υπηρεσιακή επάρκεια του πολιτικού και διοικητικού δυναμικού της σχετικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Εργασίας.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı