You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Αγωγή Oil One: Στο πλευρό Βρεττάκου βουλευτές, φορείς και σωματεία

Αγωγή Oil One: Στο πλευρό Βρεττάκου βουλευτές, φορείς και σωματεία

Αγωγή Oil One: Στο πλευρό Βρεττάκου βουλευτές, φορείς και σωματεία

Συζητήθηκε σήμερα στο Πρωτοδικείο Πειραιά η αγωγή της Oil One κατά του Δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστου Βρεττάκου, για συκοφαντική δυσφήμιση, με την οποία η εταιρεία διεκδικεί το ποσό των 500.000 ευρώ και την προσωποκράτησή του για ένα χρόνο. Το παρών έξω αλλά και μέσα στη δικαστική αίθουσα έδωσαν εργαζόμενοι του Δήμου, μαθητές, εκπαιδευτικοί μέλη σωματείων και συλλογικοτήτων.

Παρούσα και οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας, Ν. Κασιμάτη, του ΜΕΡΑ 25 Φ. Μπακαδήμα, ο ευρωβουλευτής Κ. Αρβανίτης, επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων της πόλης, ο πατήρ Τιμόθεος, ο πατήρ Εμμανουήλ και άλλοι. Βασικά συνθήματα των συγκεντρωμένων ήταν το “όχι στα καζάνια- διεκδικούμε τη ζωή” και το “κανείς δεν θα μας φιμώσει- η ζωή μας πάνω από τα κέρδη τους”.

Τις θέσεις της Δημοτικής Αρχής και τα δίκαια αιτήματα της τοπικής κοινωνίας υπερασπίστηκε κατά την ακροαματική διαδικασία ο τέως αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γ. Γαβρίλης.

Ο Δήμαρχος με ανάρτησή του στο facebook δήλωσε τα εξής: “Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους συνδημότες και τις συνδημότισσές μου, που έδωσαν από το πρωί το αγωνιστικό παρών έξω από τα δικαστήρια του Πειραιά. Αποδείξατε ότι η πόλη δεν μπορεί να φιμωθεί. Στείλατε ένα μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις. Η πόλη θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την άμεσα μετεγκατάσταση της OIL ONE, της LAFARGE και για το ξήλωμα των δεξαμενών της ΕΛΠΕ”.

Η υπόθεση μένει να εξεταστεί και η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να εκδοθεί το επόμενο διάστημα.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı