You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Αγριο κράξιμο Μώραλη στο facebook

Αγριο κράξιμο Μώραλη στο facebook

Αγριο κράξιμο Μώραλη στο facebook

Εντονος πονοκέφαλος στο επιτελείο του από τη γενικευμένη δυσφορία

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν τα επικριτικά σχόλια για το μέχρι σήμερα έργο της Δημοτικής Αρχής Μώραλη τα οποία είναι ενδεικτικά του προεκλογικού κλίματος που έχει διαμορφωθεί, ενάμιση μήνα πριν από την προσφυγή στις κάλπες.

Ο απερχόμενος Δήμαρχος επιχειρεί να επικοινωνήσει το έργο του στην Ε΄Δημοτική Κοινότητα, μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, αλλά δέχεται κατακραυγή από τους Πειραιώτες που προφανώς, βιώνουν μια διαφορετική καθημερινότητα απ’ αυτή που τους περιγράφει ο κος Μώραλης. Η ωραιοποίηση της οικτρής κατάστασης που επικρατεί στις γειτονιές αλλά και το γεγονός ότι η δημοτική αρχή επικεντρώνεται στις αναπλάσεις κάποιων παιδικών χαρών που έγιναν με προσωπική δαπάνη του Βαγγέλη Μαρινάκη, θυμώνει τους δημότες – χρήστες τους facebook – οι οποίοι ασκούν σκληρή κριτική και αναφέρουν ένα προς ένα όλα τα σημεία που δεν έχουν τύχει της προσοχής των δημοτικών υπηρεσιών παρά τα όσα ισχυρίζεται ο Δήμαρχός τους.

Ενδεικτικά, μεταφέρουμε μερικά από τα σχόλια που αναρτήθηκαν επωνύμως, κάτω από το βίντεο του κου Μώραλη και διαψεύδουν το success story της Δημοτικής του Αρχής και του «Πειραιά Νικητή»:

-«Πειραιάς, δεν είναι μόνο οι κεντρικοί δρόμοι και πλατείες. Ούτε οι παιδικές χαρές. Οι γειτονιές εξακολουθούν να έχουν καρόδρομους με μπαλώματα, βρώμικους δρόμους και στοιβαγμένα σκουπίδια, γιατί δυστυχώς, οι κάδοι είναι λιγοστοί. Σπασμένοι ή ανύπαρκτοι. Μήπως να ξανακοιτάζατε τα προηγούμενα προεκλογικά φυλλάδια πριν ξεκινήσετε να τάζετε;».

-«Δήμαρχε, η οδός Βούλγαρη, στο τμήμα Ευαγγελίστριας, Βούλγαρη έχει τα κακά του χάλια, εκτός αν δε σας ενδιαφέρουν οι δρόμοι πάνω από τη Γρηγορίου Λαμπράκη».

-«Οι παιδικές χαρές είναι το θέμα ή ότι τα παιδιά μας ζουν σε έναν βρώμικο Δήμο; Ποτέ δεν ήταν τόσο βρώμικος ο Πειραιάς».

-«Από Χατζηκυριακού έως Ευκλείας, το κομμάτι της Σπ. Τρικούπη (90 μέτρα) στρωμένο τσιμέντο από την κατοχή. Σπασμένο και χιλιομπαλωμένο. Δεν αξιώνεστε να το ασφαλτοστρώσετε».

-«Τα Καμίνια στα παλιά σας τα παπούτσια τα γράψατε».

-«Στον Πειραιά έγιναν όλα αυτά; Μπράβο! Εμείς οι Πειραιώτες δεν έχουν δει τίποτα. Μόνο κάτι πεζοδρόμια μαύρο χάλι που όλο πέφτουμε και γκρεμοτσακιζόμαστε».

-«Ασ’ τα Δήμαρχε. Τα βήματα αυτά που κάνατε και κάνετε είναι τόσο μικρά, όσο τα βήματα ενός… βρέφους».

-«Ανύπαρκτος Δήμαρχος. Τέσσερα χρόνια στον Πειραιά, δεν τον είδα πουθενά σε γειτονιά. Ντροπή. Ας έρθει στη γειτονιά μου να δει τα χάλια τους. Μας έφαγε η βρώμα».

-«Το πρόγραμμα της τετραετίας σας, πριν από 4,5 χρόνια ήταν ένα πολυσέλιδο φυλλάδιο. Μετά τα 4,5 χρόνια, τίποτα δεν άλλαξε. Ιδιες υποσχέσεις».

-«Συγγνώμη, αλλά περιμένατε προεκλογικά να φτιάξετε δρόμους, κοντά στην Κοπή και να πανηγυρίζουμε; Πού ήσαστε όλο αυτόν τον καιρό; Εχετε δει την παιδική χαρά στην Ψαρρών;».

-«Η Σωτήρος είναι ο πιο κεντρικός δρόμος. Ένα χρόνο φτιαγμένος και νομίζεις πως είσαι στην Αλεξάνδρεια – για όποιον έχει πάει, η μεγαλύτερη βρωμιά».

«Την πλατεία Φρεαττύδος την έχετε ξεχάσει. Εχει καταντήσει πλατεία όπου κάνουν τα περιττώματά τους τα σκυλιά. Και σας έχουμε μιλήσει πολλές φορές για αυτό…».

Ατελείωτα είναι τα αρνητικά σχόλια, ανάμεσα σε ολίγα θετικά, για τον απερχόμενο Δήμαρχο τον οποίο μέσα σε όλα αποκαλούν και αχυράνθρωπο. Αναμφισβήτητα, όλη αυτή η επικριτική διάθεση προκαλεί έντονο πονοκέφαλο πρωτίστως, στον κο Μαρινάκη που έχει μπει μπροστά για να ανατρέψει το κακό κλίμα αλλά φαίνεται πως δεν έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα καθώς ο δημοτικός σου συνδυασμός έχει κριθεί από τα πεπραγμένα του.

Δημοσιεύτηκε στο χθεσινό φύλλο Εν Πειραιεί (9-4-2019- στην Ελεύθερη Ωρα

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı