You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Αίγινα: 11 χρόνια Γιορτή Φιστικιού

Αίγινα: 11 χρόνια Γιορτή Φιστικιού

Αίγινα: 11 χρόνια Γιορτή Φιστικιού

Εντεκα χρόνια συμπληρώνει φέτος η Γιορτή Φιστικιού που καθιέρωσε ως θεσμό η δημοτική αρχή του Παναγιώτη Κουκούλη. Και φέτος, πρωταγωνιστής της Γιορτής είναι ο πολύτιμος ξηρός καρπός που παράγει το νησί, το ξακουστό Αιγινήτικο φιστίκι. Παράλληλα με τις δεκάδες διαφορετικές φιστικογεύσεις που θα δημιουργήσουν ο Στέλιος Παρλιάρος και ο Νικόλας Κρεούζης, κάτοικοι και επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τα εμπορικά περίπτερα αλλά και να απολαύσουν αγαπημένους ερμηνευτές όπως τον Κώστα Μακεδόνα κατά την αποψινή έναρξη στις 21:45, καθώς και τη Γλυκερία με τη Μελίνα Ασλανίδου, στην αυριανή κεντρική συναυλία, την ίδια ώρα.

Από χθες, Πέμπτη, στην ιχθυαγορά, λειτουργεί έκθεση χειροποίητων καϊκιών σε μικρογραφίες από τον Χριστόδουλο Καμπουρογιάννη.

Στις μεταφεστιβαλικές εκδηλώσεις περιλαμβάνεται η τελετή αποκαλυπτηρίων του γλυπτού του Γιάννη Μόραλη, “Χωρίς Τίτλο”, τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 12 μ.μ. (Λεωφόρος Ν. Καζαντζάκη έναντι οικίας Νίκου Νικολάου).  Πρόκειται για δωρεά της κυρίας Πέγκυ Ζουμπουλάκη η οποία θα παρευρεθεί και θα τιμηθεί από τον Δήμο.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı