You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Αίγινα: Τραγικό τέλος για τους φοίνικες της παραλίας

Αίγινα: Τραγικό τέλος για τους φοίνικες της παραλίας

Αίγινα: Τραγικό τέλος για τους φοίνικες της παραλίας

Ανεπάρκεια, ανικανότητα, αδιαφορία. Το τρίπτυχο μιας χαμένης τετραετίας για την Αίγινα. Οι επιβλητικοί και πανέμορφοι φοίνικες που κοσμούν τον παραλιακό δρόμο της, αργοσβήνουν. Θύματα, κι αυτοί μιας στείρας δημοτικής αρχής από ιδέες, έργο, ενδιαφέρον και παρεμβάσεις.

Δυστυχώς, το κόκκινο σκαθάρι απομυζεί τους χυμούς των φοινίκων με τη δημοτική αρχή να παρακολουθεί άπραγη το τραγικό τους τέλος, όταν σε άλλες πόλεις βρίσκουν σωτηρία για τα εντυπωσιακά εξωτικά δέντρα. Δίπλα τους ακριβώς, κάποιοι άλλοι φοίνικες είχαν καλύτερη τύχη. Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας μερίμνησε εγκαίρως, τους φρόντισε και φαίνεται πως τους έσωσε. Του χρόνου, τέτοια εποχή, οι φοίνικες δεν θα υπάρχουν αν η δημοτική αρχή δεν ενεργοποιηθεί τάχιστα και δεν απευθυνθεί σε έναν έμπειρο και ενημερωμένο γεωπόνο για να τους σώσει. Κι όποιος ανόητος σκεφτεί να πει πως θα τους αντικαταστήσει, ας ενημερωθεί πρώτα για το απαγορευτικό, για την εποχή μας, κόστος αγοράς των ηλικίας 40 και 50 ετών φοινίκων.

Μετά, το βλέμμα πέφτει στον βομβαρδισμένο δρόμο. Ακόμα θυμάμαι τον απερχόμενο δήμαρχο να λέει ότι είναι ζήτημα μιας μέρας η επισκευή του. Ακόμα τον θυμάμαι που έλεγε και για τον γκρεμισμένο τοίχο στο γήπεδο.

Αίγινα: Ζητείται δήμαρχος.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı