You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Αίγινα: Τα παιχνίδια με το… νερό

Αίγινα: Τα παιχνίδια με το… νερό

Αίγινα: Τα παιχνίδια με το… νερό
Στο συρτάρι για 7 χρόνια η μηνυτήρια αναφορά του πρώην Αντιπεριφερειάρχη για διαφορές στις ποσότητες που χρεώθηκαν με 2 εκατ. ευρώ!
 Ηταν 2013, όταν ο τότε Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης είχε προσφύγει στη Δικαιοσύνη καταθέτοντας μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου. Οι σημαντικές διαφορές ανάμεσα στις ποσότητες νερού που παρέδιδε η ΕΥΔΑΠ στους υδρομεταφορείς και στις ποσότητες που «άδειαζαν» στη συνέχεια, στις δεξαμενές του νησιού και τελικώς, πλήρωνε ο Δήμος με επιχορήγηση της Περιφέρειας, κίνησαν υποψίες ότι κάτι σάπιο επικρατεί στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας.
Ο κος Κατσικάρης εστίασε στην περίοδο μεταξύ Ιανουαρίου του 2009 και Αυγούστου του 2012 συγκεντρώνοντας όλα τα στοιχεία τα οποία παρέδωσε στη Δικαιοσύνη για να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση και να τιμωρηθούν όλοι όσοι εμπλέκονταν.
Επτά χρόνια μετά, η υπόθεση παραμένει στο συρτάρι εγείροντας πολλά ερωτήματα. Εισαγγελική έρευνα δεν έγινε. Ουδείς κάλεσε τον κο Κατσικάρη να καταθέσει, και όπως ο ίδιος λέει, «μιλάμε για 2 εκατ. ευρώ!».
Να σημειωθεί ότι στην έρευνα της Περιφέρειας παρέδωσαν στοιχεία τόσο η ΕΥΔΑΠ όσο και ο Δήμος της Αίγινας πλην των υδρομεταφορέων.
Κακόβουλη ενέργεια
Ο υποθαλάσσιος αγωγός ύδρευσης που έρχεται να λύσει ένα πρόβλημα δεκαετιών για το νησί της Αίγινας δικαιώνει αναμφισβήτητα, τις προσπάθειες όσων πίστεψαν στην υλοποίησή του, (πρώην νομάρχης Γιάννης Μίχας) κόντρα σε εκείνους που μιλούσαν για σχεδόν ακατόρθωτο εγχείρημα και… όνειρο θερινής νυκτός.
Ωστόσο, κάποιοι, λίγοι, δε θέλουν να γίνει ο αγωγός. Η πρόσφατη δολιοφθορά σε 6 από τις σωληνογραμμές του αγωγού που βρίσκονται και πλέον φυλάσσονται στη Σαλαμίνα δημιουργεί υποψίες. Ωστόσο, ελλείψει στοιχείων οποιοδήποτε κατηγορητήριο είναι αυθαίρετο. Προς το παρόν.
Μόνιμος στην… Υδρευση
Πέντε χρόνια Αντιδήμαρχος Υδρευσης επί Δημήτρη Μούρτζη. Αντιδήμαρχος Υδρευσης και επί Γιάννη Ζορμπά! Τυχαία επιλογή ή ο Αντώνης Μούρτζης είναι ο μόνος κατάλληλος για τα συγκεκριμένα καθήκοντα;

Δημοσιεύτηκε χθες, Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου στις σελίδες Εν Πειραιεί στην Ελεύθερη Ωρα

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı