You Are Here: Home » ΑΡΘΡΑ - ΓΝΩΜΕΣ » “Έσπειραν ψεύδη, πανικό… τώρα θα θερίσουν για ψεύδη τον λαό”

“Έσπειραν ψεύδη, πανικό… τώρα θα θερίσουν για ψεύδη τον λαό”

“Έσπειραν ψεύδη, πανικό… τώρα θα θερίσουν για ψεύδη τον λαό”
Ένας αρχηγός κράτους έχει ευθύνες. Σοβαρές και αναμφισβήτητες. Πρώτη ευθύνη του, η προστασία της ζωής των πολιτών που κυβερνά.

Δεύτερη ευθύνη του, η προστασία της αξιοπρέπειας των πολιτών του.

Θα μπώ γρήγορα στο ψητό.

Ο κύριος Μητσοτάκης και το σύνολο της κυβέρνησης του, επέλεξαν να ακούσουν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Το ίδιο ακριβώς έπραξε και ολόκληρη η αντιπολίτευση. Το ίδιο έπραξε και ολόκληρη η Ε.Ε.

Πρώτα αγνόησαν τις κραυγές αγωνίας περί ιού που έρχονταν από την Wuhan της Κίνας για μήνες, γελώντας εις βάρος του Προέδρου της Αμερικής που έκλεισε τα σύνορα του πρώτα με την Κίνα (31 Ιανουαρίου) και εν συνεχεία με την Ευρώπη, την Βρετανία κ.ο.κ., χαρακτηρίζοντας τον ξενοφοβικό και ρατσιστή.

Αγνοήσατε όλοι επιδεικτικά την Ταϊβάν που από τον Δεκέμβριο φώναζαν για μεταδοτικό ιό, για να μην σας επιπλήξει ο Κινέζος πρόεδρος. Άλλωστε, κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου, τα Ηνωμένα Έθνη αντιμετωπίζουν την Ταϊβάν ως μέρος της Κίνας.

Το κομμουνιστικό κόμμα της Κίνας επέτρεψε σε περίπου 5 εκατομμύρια Κινέζους από την ευρύτερη περιοχή της Wuhan να ταξιδέψουν ανά τον κόσμο.

Ο Π.Ο.Υ. εξέδιδε ανακοινώσεις ότι όλα είναι καλά και ότι δεν μεταδίδεται απο άνθρωπο σε άνθρωπο, ότι κάποιος που δεν νοσεί δεν μπορεί να μεταδώσει τον ιό, όπως επίσης έκανε Αριστερή πολιτική, δηλώνοντας δημοσίως ότι ο αποκλεισμός της Κίνας απο τα Αμερικανικά αεροδρόμια θα στιγματίσουν τον λαό της Κίνας για λόγους πολιτικής του Τραμπ.

Η πρώτη λάθος επιλογή που έκαναν όλα τα κράτη, ήταν που άκουσαν τον Π.Ο.Υ..

Εάν κυβερνάς ένα Έθνος, δεν έχεις καμία δικαιολογία. Εκτός από το ότι (φυσιολογικά) απαιτείται να είσαι πανέξυπνος ως άτομο, έχεις τις υπηρεσίες πληροφοριών του κράτους σου να σε συμβουλεύουν. Έχεις 100 παρατρεχάμενους δηλωμένους ως συμβούλους να πληρώνονται αδρά από τον (παράνομα και άδικα ήδη μια φορά πρόσφατα) φτωχοποιημένο και κακοποιημένο λαό σου. Δεν έχεις καμία δικαιολογία να λες “Δεν ξέραμε, απλά κάναμε ό,τι μπορούσαμε”.

Δεν αρκεί. Θα πρέπει να πληρώσεις για τα λάθη σου. Εσύ, το επιτελείο σου, η κυβέρνηση σου και όλοι οι υπόλοιποι κηφήνες/παράσιτα της Βουλής. Όπως όλη η τότε αντιπολίτευση παρακαλούσε τον Τσίπρα να υπογράψει το μνημόνιο ενεχυρίασης του Δημοσίου πλούτου της Ελλάδας (ΤΧΣ κλπ) κι ας εκβιαζόταν, έτσι και τώρα, η αντιπολίτευση μιλούσε αλλά δεν άκουγε τι έλεγε. Σημασία είχε τι νόμιζαν ότι ήθελε να ακούσει ο Ελληνικός λαός.

Η Κυβέρνηση της ΝΔ, θέλησε να προστατεύσει το τομάρι της. “Κλείσε τα πάντα! Δεν μπορεί όλοι να κλείνουν κι εμείς να το παίξουμε επαναστάτες. Αν πεθάνουν 10.000 Έλληνες θα μας κρεμάσουν. Κλείστα όλα!”.

Λογικό κι επόμενο. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα μέσα στο κλίμα του πανικού. Για δύο εβδομάδες. Ως εκεί, κύριε Μητσοτάκη, δικαιολογείστε. Για δύο μήνες εγκλεισμό, όμως, ενώ οι πληροφορίες σχετικά με τον Π.Ο.Υ. έπεφταν σαν βροχη, δεν δικαιολογείστε και θα δικαστείτε για αυτή σας την λανθασμένη απόφαση. Εσείς, ο Πρωθυπουργός, δεν γνωρίζατε τι εστί Ηνωμένα Έθνη; Δεν γνωρίζατε τι εστί Π.Ο.Υ.; Kακό του κεφαλιού σας.

Ειδοποιηθήκατε δεκάδες αν όχι εκατοντάδες φορές σχετικά. Εκδώσατε ανακοινώσεις Gestappo που απαγορεύατε στους γιατρούς να κάνουν δημόσιες τοποθετήσεις. Απο πού κι ως πού; Για να κρύψετε οτι ήταν όλο ένα παραμύθι; Μπορεί όσοι διαβάζουν τώρα να θυμώνουν και να βρίζουν εμένα επειδή αποκαλώ το παραμύθι, παραμύθι. Ε, λοιπόν, σας το λέω 21 Απριλίου 2020, σε λίγους μήνες που θα βγούν όλα τα ψέματα περι “κορωνοϊού” και θα γελάτε, κύριε Μητσοτάκη και όλα τα τσιμπούρια που ψηφίζει η μειοψηφία του λαού, κάποιοι θα πεθαίνουν της πείνας.

Υπάρχουν αναρτημένα στο διαδίκτυο, κείμενα μου που απευθύνονται σε εσάς, δημάρχους κλπ, για το πως να αντιμετωπίσουμε ως χώρα αυτό το γεγονός. Κείμενα και αναρτήσεις που έδειχναν ξεκάθαρα πόσο και γιατί ψεύδεται ο Π.Ο.Υ. απο την αρχή της “πανδημίας”, ως και τώρα.

Νομίζετε κύριε Μητσοτάκη ότι θα εμφανιστείτε ως σωτήρας μας τώρα. Τι θα πρέπει να πάθετε εσείς προσωπικά και ολόκληρο το πολιτικό και δημοσιογραφικό λόμπι, όταν η θνησιμότητα αποδειχθεί κάτω του 1%; Όταν τα τεστς δείξουν τεράστια έκθεση των πληθυσμών και άρα τεράστια ανοσία στον ιό, τι θα πρέπει να συμβεί; Ξέρει αυτός που με διαβάζει.

Τι θα πρέπει να υποστείτε νομικά κύριε Μητσοτάκη και κύριοι πολιτικοί και “δημοσιογράφοι” ψεύτες (εν γνώσει σας) για την πείνα που θα έρθει και θα την έχετε προκαλέσει 100% όλοι εσείς, με το να αποκαλείτε όσους κρούαμε τον κώδωνα του κινδύνου “θεωρητές συνωμοσίας”;

Ποιός ο ρόλος της Καθημερινής? Δουλεύει μήπως για κάποια κέντρα πληροφοριών του εξωτερικού; Τι ρόλο παίζει ο ΣΚΑΪ κύριε πρωθυπουργέ; Το Star; Γιατί ακόμα και χθες, 20 Απριλίου, η Καθημερινή δημοσιεύει άρθρο με τίτλο “Τα δημοσιεύματα που τροφοδότησαν τις θεωρίες συνωμοσίας ότι ο ιός ξέφυγε από εργαστήριο”.

Δεν υπάρχει θεωρία συνωμοσίας. Υπάρχει συνωμοσία. Από εσάς, τους εκδότες/καναλάρχες και των τραπεζιτών. Κατά του Έλληνα. Κατά των Ευρωπαίων. Κατά των Αμερικανών. Δεν ξέρω πόσο βαθιά στις τσέπες σας έχει βυθιστεί το βρώμικο χρήμα του Κομμουνιστικού κόμματος της Κίνας αλλά μπορώ να φανταστώ. Ο ιός μηχανεύτηκε από ανθρώπινα χέρια, σε ανθρώπινο εργαστήριο. Ούτε από νυχτερίδες ήρθε ξαφνικά, ούτε από περίεργες σούπες, ούτε από τίποτα αστείο τέτοιο.

Η Κυβέρνηση Ομπάμα που έστειλε το 2015 $3.7 εκατομμύρια στο συγκεκριμένο εργαστήριο της Wuhan να μας πεί από που προήλθε.

Ο “ήρωας” σας, ο αδίστακτος εγκληματίας κατά της ανθρωπότητας Bill Gates να μας πει πόσα δισεκατομμύρια έχει ρίξει προσωπικά σε εργαστήρια στην Κίνα, πόσες πατέντες ιών κατέχει αυτός και η Microsoft, πόσες πατέντες σε εμβόλια και πόσα έχει βγάλει προσωπικά απο την ενασχόληση του με την Ευγονική (οχι, αυτό που κάνει ο Gates δεν λέγεται γενετική επιστήμη αλλά ευγονική).

Κύριε Μητσοτάκη, θα σας έπαιρνε 5 λεπτά να παρακολουθήσετε μία ομιλία του συγκεκριμένου “ανθρώπου”, για να καταλάβετε ότι πρωταρχικός στόχος στην ζωή του είναι να μειωθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός. Δεν το κάνατε και παρατηρούμε φαινόμενα όπως του γνωστού προδότη με το ψεύτικο όνομα και 500 περιττά κιλά. ΕΝΦΙΑ έπρεπε να τον αποκαλούμε. Αλλά πάμε παρακάτω…

Ενώ ο Πρόεδρος Τραμπ δήλωσε δημόσια αρχές Φεβρουαρίου περί του συνδυασμού Υδροχλωροκίνης και Αζιθρομυκίνης, εσείς συνεχίσατε με τον εγκλεισμό όλων, αντί να εγκλειστούν οι ευπαθείς ομάδες και ο υπόλοιπος κόσμος να πάει στις δουλειές του κανονικά.

Θα κλείσω αυτό το κείμενο σύντομα, αν και θα γραφτούν βιβλία ολόκληρα για την μεγαλύτερη Γκάφα στην ιστορία της ανθρωπότητας, και πως 15 άνθρωποι χρησιμοποίησαν τον φόβο και την ιατρική επιστήμη για να κερδίσουν τρισεκατομμύρια οι ίδιοι και οι εταιρείες τους, ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνουν το χιλιετές σχέδιο υποδούλωσης της ανθρωπότητας χρησιμοποιώντας το ψέμα της έλλειψης πόρων.

“Σας κλείσαμε τις δουλειές, σας κλείσαμε στο σπίτι, τώρα θα σας πούμε και πως θα συνεχίσετε να ζείτε για τα επόμενα 20-30 χρόνια!” Ε, όχι.

Ξέρουμε που θα το πάτε… “εμείς βγήκαμε για να φέρουμε ανάπτυξη, μας έτυχε αυτό το κακό, πάμε σε εκλογές ξανά για να έχουμε την εντολή του λαού”. Για την φτωχοποίηση του. Για τον βιασμό των λαών της Ευρώπης (κυρίως της νότιας, τα χνώτα μας μυρίζουν στους βόρειους προφανώς) με την μοναδική τακτική που γνωρίζετε. Λιτότητα = Κλοπή πόρων + Διόγκωση του Κράτους.

Θα δανειστούμε από τους εαυτούς μας, με τόκο, έχοντας την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως διαχειριστή των χρημάτων ΜΑΣ, να επιβάλλουν πείνα αντί για αφθονία. Άτομα που δεν εξελέγησαν ποτέ και από κανέναν.

Δυστυχώς ναι, οι ψηφοφόροι είναι τόσο και περισσότερο ευκολόπιστοι ώστε να χάψουν το παραμύθι σας. Το ίδιο κόλπο είχε επιλέξει ο Τσίπρας όταν δεν υπάκουσε στο Δημοψήφισμα. Μας ξαναπήγε σε εκλογές και φυσικά τα ζώα τον ξαναψήφισαν. Και άρα, κατα εκείνον και τους συνεργάτες του, είχε την νομιμοποίηση να υποθηκεύσει το μέλλον της Ελλάδας. Τότε, ήταν η κακιά η Μερκελ. Τώρα, τα ίδια και ο Μητσοτάκης, με “κακό” τον ιό. Τον ΠΑΡΑΜΥΘΑΪΟ. Θα σε κυνηγάει μια ζωή. Μην νομίζεις οτι η συμφωνία με τους Κομμουνιστές για το Λιμάνι του Πειραιά θα συνεχιστεί για πολύ. Μην ονειρεύεσαι. Επίσης, μην διανοηθείς να δώσεις έστω ένα ευρώ στήριξης της FRAPORT που έκλεψε τα αεροδρόμια μας επειδή δήθεν “δεν μπορούσαν να τα διαχειριστούν καλύτερα άλλοι κι έμπαιναν μέσα ως επιχειρήσεις”, αλλά τώρα απαιτούν οι Γερμανοί λεφτά του φτωχού ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ λαού για να μείνει όρθια η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ FRAPORT, Τόσο απλά. Η Εσχάτη Προδοσία έχει πολλές μορφές, βλ. ΟΤΕ – Deutsche Telekom. Αν ήμουν εσύ, θα ακύρωνα όποια προδοτική συμφωνία μπορούσα, όσο γρήγορα μπορούσα. Γιατί αν πάρει την εξουσία στα χέρια του ο λαός, δεν θα μείνει τίποτα! Πόσα να φας πια από μια χούφτα ανθρώπους; Oταν δεν απομείνει τίποτα, θα σου πω.

Τώρα θα απευθυνθώ λίγο στους ψηφοφόρους. Σου έκλεισαν το σπίτι. Σου έκλεισαν την επιχείρηση. Σε λίγο, νομίζουν ότι θα σου επιβάλουν και εμβόλιο και μικροτσίπ για να ελέγχουν την κάθε πτυχή της ζωής σου, με την πρόφαση του “καλύτερου ελέγχου της υγείας των ασθενών”. Και να πως αργότερα δεν θα σου επιτρέπεται να βγεις από το σπίτι εάν δεν έχεις την έγκριση του “υπουργείου υγείας”. Να πως δεν θα σου επιτρέπεται να αγοράσεις φαγητό αν οι αναρτήσεις σου στο ίντερνετ κατηγορούν την Κυβέρνηση. To λεγόμενο Chinese credit score. Να είσαι καλό και υπάκουο σκυλάκι και θα φάς το ξεροκόμματο σου. Αλλιώς, στα μπουντρούμια. Και να είχαν δίκιο, να πω εντάξει. ΣΕ ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΠΑΝ. ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΝ ΛΑΘΟΣ. ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ, στα πάντα ψέματα είπαν. Ψέματα τους είπαν, ψέματα μας είπαν. Όμως, ένα κράτος ψηφίζεται για να διαφέρει στην διορατικότητα του και τις κινήσεις του από τον “κοινό θνητό”. Αυτοί εκεί πάνω είναι ηλίθιοι τελείως. Έχουμε τον Α. Σπύρο Γεωργιάδη, δήθεν υπουργό ανάπτυξης, να μας λέει να ευγνωμονούμε την Μέρκελ και την Ε.Ε. και ότι σωθήκαμε από αυτούς. Το ακριβώς αντίθετο από την πραγματικότητα δηλώνει αυτό το μόριο, και δεν ντρέπεται να τα λέει δημόσια στην τηλεόραση. Και ο κόσμος χειροκροτεί

Επιτρέπεις σε αυτούς που σε διέλυσαν, να διαχειριστούν και την σωτηρία σου.

Ποιός ο λόγος ύπαρξης τους; Ποιός ο λόγος να πληρώνονται 300 πολιτικοί και 5000 άτομα από το επιτελείο τους; Αφού αποφάσεις δεν παίρνουν οι ίδιοι, εντολές εκτελούν. Είτε της Μέρκελ, είτε του Μακρόν, είτε του Κινέζου, είτε του Π.Ο.Υ., είτε της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ή των Ηνωμένων Εθνών, ή του ΝΑΤΟ.

Είσαι τελικά τόσο ηλίθιος;

Αλέξανδρος Μαραγκουδάκης
BSc Economics, City University London
MSc International Transportation Management (Shipping) –
SUNY Maritime College.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı