You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Άλλο το 2014, κι άλλο το 2019

Άλλο το 2014, κι άλλο το 2019

Άλλο το 2014, κι άλλο το 2019

Όλα τα… «πρόβατα» στο μαντρί θέλει ο Μαρινάκης

Ως μια προσπάθεια να κρατήσει όλα τα «πρόβατα» στο μαντρί πριν αρχίσει να ψάχνει για τα… απολωλότα που λοξοκοιτούν, ερμηνεύεται η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στη συγκέντρωση του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» την Παρασκευή. Ωστόσο, η απουσία Κόκκαλη από τη μάζωξη που ενδεχομένως οφείλεται στο ταξίδι του στο Δουβλίνο, αλλά και από τη λίστα με τις δηλώσεις αφοσίωσης και πίστης στον Γιάννη Μώραλη, εκλαμβάνεται ως ένδειξη αποστασιοποίησής του από την «παρέα», η οποία απορρέει από τις σχέσεις του πατέρα του, Σωκράτη, με το αφεντικό της ΠΑΕ.

Κατά τα λοιπά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμφανίζεται ως ο εγγυητής της συσπείρωσης του δημοτικού συνδυασμού που κέρδισε με τη σημαία του Ολυμπιακού πριν από 4 χρόνια τον Βασίλη Μιχαλολιάκο αλλά, άλλο το 2014 κι άλλο το 2019. Παρόλο που ο αρχηγός της ερυθρόλευκης ομάδας έχει να επιδείξει ένα σημαντικό έργο προσφοράς (κάλυψη κόστους διαφημιστικής καμπάνιας του Πειραιά ως τουριστικού προορισμού, στολισμού της πόλης, δενδροφυτεύσεις, αναπλάσεις πλατειών κ.α.), ο απολογισμός του Γιάννη Μώραλη απέχει παρασάγγας από όλα όσα ευαγγελίζονταν πριν από 4 χρόνια.

Η φθορά της δημοτικής αρχής είναι δεδομένη βάσει των ποιοτικών στοιχείων των δημοσκοπήσεων και η δυσφορία για τα προβλήματα της καθημερινότητας εντονότατη με συνέπεια η εκλογική μάχη να ξεκινά έχοντας ήδη αρνητικό πρόσημο. Αυτή τη φορά η τοπική κοινωνία δε θα ψηφίσει με βάση τα ερυθρόλευκά της αισθήματα. Η δημοτική αρχή θα κριθεί για το έργο της και την αποτελεσματικότητά της καθώς όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Κοντολογίς, η εκλογική επικράτηση είναι εξαιρετικά αμφίβολη για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που θέλει να παραμείνει νικητής, αλλά και για τα σχέδια που έχει για τον Πειραιά. Το γνωρίζει άλλωστε και ο ίδιος.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı