You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Χρυσή Αυγή: “Πιστή εφαρμογή των νόμων για τη λαθρομετανάστευση”

Χρυσή Αυγή: “Πιστή εφαρμογή των νόμων για τη λαθρομετανάστευση”

Χρυσή Αυγή: “Πιστή εφαρμογή των νόμων για τη λαθρομετανάστευση”

Στη φυλετική συνέχεια του Ελληνισμού, η οποία για πρώτη φορά στα χρονικά τίθεται υπό αμφισβήτηση από τις ορδές των αλλοφύλων, που συρρέουν αφειδώς στη χώρα μας, αναφέρθηκε ο νομικός Χριστόφορος Τσάγκας κατά τη συνέντευξη Τύπου της Χρυσής Αυγής για τη λαθρομετανάστευση.

Πρώτος ομιλητής ήταν το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, Σωτήριος Δεβελέκος, ο οποίος ανέλυσε τα προβλήματα που ανακύπτουν για τους Έλληνες από τη λαθρομετανάστευση. “Από την εγκληματικότητα, το παραεμπόριο, μέχρι το γεγονός ότι κάθε ξένος εργάτης σημαίνει ένας Έλληνας άνεργος, η λαθρομετανάστευση είναι ευεργετική μόνο για τους αντιρατσιστές βορείων προαστίων, οι οποίοι τους απασχολούν στις νέες “Μανωλάδες”, ενώ καρπώνονται και τα κονδύλια που δίδονται σε αυτές τις οργανώσεις, προκειμένου να γίνεται πραγματικότητα ο έμμισθος και επί πληρωμή “ανθρωπισμός”.

Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο βουλευτής Αργολίδος της Χρυσής Αυγής, Γεώργιος Γαλέος ο οποίος αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους ξεκινούν τα κύματα της λαθρομετανάστευσης, τονίζοντας ότι η Ελλάδα ουδεμία ευθύνη φέρει για το τι συμβαίνει στις χώρες αυτών των ανθρώπων, είτε μιλάμε για τις νατοϊκές στρατιωτικές επεμβάσεις, είτε μιλάμε για το Ισλαμικό Χαλιφάτο, αυτά είναι απόρροια της πολιτικής των αμερικανοσιωνιστών, οι οποίοι και οφείλουν να υποδεχτούν τα κύματα της λαθρομετανάστευσης και όχι η Ελλάδα.

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο νεότερος Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Γραικός Φώτιος, ο οποίος ανέλυσε τα προβλήματα που ανακύπτουν για την Ελλάδα, αλλά και τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης, που έρχονται σε επαφή με τα κύματα της λαθρομετανάστευσης. Ανέλυσε τα κοινωνικά προβλήματα, την διάλυση του κοινωνικού ιστού, την έλλειψη ασφαλείας και έθεσε το ερώτημα τι είδους λαθρομετανάστες έρχονται στην Ελλάδα, ερώτημα του οποίου η απάντηση είναι προφανώς καθημερινώς ολοένα και πιο ζοφερή.

Την σκυτάλη αμέσως μετά πήρε ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου, Γεώργιος Επιτήδειος, ο οποίος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή ήταν και είναι ο μοναδικός πολιτικός φορέας που αντιτίθεται στην λαθρομετανάστευση. Ξεκίνησε δε από τα αυτομαστιγμώματα στον Πειραιά και έφτασε μέχρι την απειλή των τζιχαντιστών, αναφερόμενος στην προ ημερών δήλωση του εξαδέρφου του Καντάφι, ότι ανάμεσα στους εκ Λιβύης ορμώμενους λαθρομετανάστες το 5% είναι τρομοκράτες, που αποσκοπούν στην δημιουργία μίας νέας “11ης Σεπτεμβρίου” για την Ευρώπη.

Ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου, Λάμπρος Φουντούλης, ξεκίνησε αναφερόμενος την πρόσφατη ομιλία του Αβραμόπουλου στην οποία έγινε λόγος για αντικατάσταση του ευρωπαϊκού πληθυσμού από τους λαθρομετανάστες, ως λύση στο δημογραφικό πρόβλημα, που πλήττει την Ελλάδα, αλλά και την υπόλοιπη Ευρώπη. Η λύση, η ανθρωπιστική τόσο για τους Έλληνες, όσο και για τους λαθρομετανάστες, είναι να πάνε σπίτι τους και η “δύση” να σταματήσει να επεμβαίνει στις πατρίδες τους για να λαμβάνουν υπερκέρδη οι πολυεθνικές εταιρείες.

Ακολούθως τον λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής, Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου, Ελευθέριος Συναδινός, ο οποίος είπε ότι είμαστε Έλληνες και θέλουμε να παραμείνουμε Έλληνες, τονίζοντας ότι οι λαθρομετανάστες δεν έχουν θέση στην Ελλάδα. Αναφερόμενος στις θέσεις της Χρυσής Αυγής τόνισε την ανάγκη της καταγγελίας της Συνθήκης Δουβλίνο ΙΙ και να σταματήσει επιτέλους το αίσχος να τους νομιμοποιούν τα κόμματα της κλεπτοκρατίας, με αντάλλαγμα την ψήφο τους.

Στην συνέχεια του λόγο έλαβε ο Βουλευτής Β’ Αθηνών του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος ξεκίνησε καταγγέλλοντας το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή λειτουργεί με τον Αρχηγό της και Βουλευτές της παρανόμως έγκλειστους στις Φυλακές Κορυδαλλού, παρότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο, που να τους συνδέει με την οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια, εμμέσως ή αμέσως. Στην συνέχεια ανέλυσε διεξοδικά το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, ξεκινώντας από την εποχή που ο Σαμαράς άνοιξε τα σύνορα με την Αλβανία, μέχρι σήμερα, παρουσιάζοντας στατιστικά και ντοκουμέντα σχετικά με την απειλή της λαθρομετανάστευσης και την παραγόμενη εγκληματικότητα. Τελείωσε δε προαναγγέλοντας την εκδήλωση της 21ης Μαρτίου εναντίον του μοναδικού υφιστάμενου στην Ελλάδα ρατσισμού, του ρατσισμού εναντίον των Ελλήνων.

Τελευταίος τον λόγο έλαβε ο Βουλευτής Σερρών της Χρυσής Αυγής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι παρά τις κατηγορίες εναντίον της Χρυσής Αυγής, η Χρυσή Αυγή απαιτεί την πιστή εφαρμογή των νόμων στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και δεν πιστεύει ότι αυτό το όζον πρόβλημα μπορεί να λυθεί με άλλες μεθόδους, πέραν των νομίμων. Συνέχισε αναλύοντας την καταστροφική πολιτική που συντονισμένα ακολουθούν τα άλλα κόμματα, από ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, μέχρι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, και η οποία “μας οδήγησε να έχουμε 3 εκατ. λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας”. Στην συνέχεια ανέλυσε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για επίλυση του προβλήματος και έκλεισε καλώντας τον κόσμο στην εκδήλωση ενάντια στον ρατσισμό, στην εκδήλωση της 21ης Μαρτίου της Χρυσής Αυγής στον Σταθμό Λαρίσης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı