You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Με δημεύσεις των νόμιμων ακινήτων τους απειλεί ιδιοκτήτες στη Σαλαμίνα η Κτηματική Υπηρεσία

Με δημεύσεις των νόμιμων ακινήτων τους απειλεί ιδιοκτήτες στη Σαλαμίνα η Κτηματική Υπηρεσία

Με δημεύσεις των νόμιμων ακινήτων τους απειλεί ιδιοκτήτες στη Σαλαμίνα η Κτηματική Υπηρεσία

Αναστάτωση επικρατεί στη Σαλαμίνα μετά τις επιστολές που έλαβαν πολλοί ιδιοκτήτες ακινήτων από την Κτηματική Υπηρεσία Πειραιά η οποία τους καλεί σε ακρόαση. Σύμφωνα με το έγγραφο που έλαβαν καλούνται εντός 5 εργάσιμων ημερών να δώσουν εξηγήσεις σχετικά με τα ακίνητά τους στην περιοχή Κολώνες και το πώς αυτά περιήλθαν στην κατοχή τους καθώς φέρονται να αποτελούν δημόσια κτήματα. Οι εγκαλούμενοι διαθέτουν τίτλους ιδιοκτησίας για τα σπίτια τους και μάλιστα έχουν προβεί σε όλες τις νομιμοποιήσεις.

«Είμαστε νόμιμοι ιδιοκτήτες με συμβόλαια αγοράς κι όχι καταπατητές δημοσίων εκτάσεων» μας είπε ένας από τους κατοίκους της περιοχής ο οποίος δεν κρύβει την ανησυχία του για τον κυκεώνα που ανοίγει ξαφνικά κι ενώ ταλαιπωρούνται μια ζωή για να νομιμοποιήσουν τις περιουσίες τους. Μάλιστα, όπως αναφέρει το σχετικό έγγραφο, όποιος δεν προσέλθει στην Υπηρεσία τότε θα ληφθούν όλα τα προβλεπόμενα εκ του νόμου μέτρα προστασίας, όπως έκδοση πρωτοκόλλων αποζημίωσης για αυθαίρετη χρήση και διοικητική αποβολή.

Όλα αυτά έχουν προκαλέσει αναταραχή στην περιοχή Κολώνες με τους ιδιοκτήτες να εκφράζουν την αγανάκτησή τους φοβούμενοι ότι επίκειται η επιβολή ενός ακόμη εισπρακτικού μέτρου των κρατικών υπηρεσιών που πλήττει πάλι τα χαμηλότερα οικονομικά στρώματα. Πρόκειται για χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους που με τους κόπους μιας ζωής έστησαν μια πρόχειρη στέγη για αυτούς και τις οικογένειές τους και από το υστέρημά τους κατέβαλλαν κάθε τι τούς ζητήθηκε για να τη νομιμοποιήσουν.

Η Εν Πειραιεί αναζήτησε τον Διευθυντή της Κτηματικής Υπηρεσίας Πειραιά προκειμένου να υποβάλλει μερικά ερωτήματα αλλά κατέστη αδύνατη η επικοινωνία μαζί του.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı