You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Ανθρωποι της «πιάτσας» στον Δήμο Πειραιά

Ανθρωποι της «πιάτσας» στον Δήμο Πειραιά

Ανθρωποι της «πιάτσας» στον Δήμο Πειραιά

Συνέντευξη του υποψηφίου Δημάρχου Νίκου Κουζήλου

Το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα έχει ανθρώπους της «πιάτσας» τονίζει στη συνέντευξή του στην enpeiraiei.gr ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Νίκος Κουζήλος. Ο επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής για τον Πειραιά δίνει το στίγμα της διοίκησης που θα ασκήσει λέγοντας πως ο Δήμος οφείλει να λειτουργεί προς όφελος των πολιτών και όχι των λαθρομεταναστών. Πρώτη του προτεραιότητα στον Δήμο Πειραιά, εφόσον εκλεγεί, είναι η κάθαρση και βασικός του στόχος η κοινωνική πολιτική.

Ερωτηθείς, τέλος, σχετικά με τη στάση που θα κρατήσει αν δεν περάσει στον δεύτερο γύρο, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια. «Είναι αυτοί και εμείς. Το παλαιοκομματικό σύστημα και εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές ».

-Θα θέλαμε να μας πείτε λίγα λόγια για εσάς.

Γεννήθηκα το 1977, μεγάλωσα στα Μανιάτικα, φοίτησα στο ΔΛΕΝ / Πειραιά και το 1996 εισήχθην στις ΑΕΝ / Πλοιάρχων. Υπηρέτησα 19 μήνες στο Πολεμικό Ναυτικό και είμαι αξιωματικός του Εμπορικού Ναυτικού, με προϋπηρεσία σε δεξαμενόπλοια. Είμαι παντρεμένος και έχω μια κόρη 9 μηνών. Η πρώτη μου επαφή με τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή ήταν το 1997, στα πρώτα ιστορικά γραφεία στην Ηρ. Πολυτεχνείου.

-Τι πιστεύετε ότι μπορεί να καταφέρει η Χρυσή Αυγή εάν αναλάβει την διοίκηση του Δήμου Πειραιά?

Από την επόμενη μέρα των εκλογών, έχοντας την εντολή από τον πειραιώτικο λαό, θα προβούμε σε λεπτομερή λογιστικό έλεγχο. Πάγιο αίτημα του Ελληνικού λαού είναι η κάθαρση. Οι κλέφτες θα πάνε φυλακή, όποιος είναι καθαρός δεν έχει να φοβάται τίποτα. Ο δεύτερος βασικός μας στόχος είναι η «κοινωνική πολιτική». Ξέρετε πολύ καλά ότι ο Έλληνας βάλλεται από παντού, υπερφορολόγηση, ανεργία, χαράτσια και το κράτος ανύπαρκτο για τον Έλληνα. Ο Δήμος θα πρέπει να εγκύψει στα καθημερινά προβλήματα του Έλληνα.

-Μπορείτε να μας δώσετε ένα παράδειγμα κοινωνικής πολιτικής?

Φυσικά. Στους βρεφονηπιακούς σταθμούς κριτήριο είναι το εισόδημα της οικογένειας. Οι λαθρομετανάστες πλέον προηγούνται έναντι των Ελλήνων. Αυτό θα αλλάξει. Στους ελληνικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς θα έχουν προτεραιότητα οι Έλληνες, πρώτα τα Ελληνόπουλα.

-Οι αντίπαλοί σας λένε ότι δεν έχετε πείρα στη διοίκηση. Μπορείτε να τα καταφέρετε?

Ως αξιωματικός του Ε.Ν. διοικούσα ένα ολόκληρο πλοίο. Αυτά τα διαδίδουν οι αντίπαλοί μας επειδή βλέπουν αυτά που έρχονται. Εμείς οι Χρυσαυγίτες έχουμε αποδείξει ότι διαθέτουμε υπομονή, επιμονή, μαχητικότητα για την επίτευξη σπουδαίων και ευγενικών σκοπών. Έχουμε αποδείξει πως, ό, τι κάνουμε, το κάνουμε με «μεράκι». Επίσης, διαθέτουμε «πολιτική βούληση», δεν διστάζουμε να τα βάλουμε με μεγαλοεργολάβους, με μεγαλοκαναλάρχες. Άλλη μια βασική διαφορά μας με όλους τους άλλους είναι η επένδυση στους νέους. Το ψηφοδέλτιό μας διαθέτει νέους ανθρώπους από διάφορες επαγγελματικές ομάδες, ως εκ τούτου το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα έχει ανθρώπους της «πιάτσας», ανθρώπους που ξέρουν τα προβλήματα που έχουν τομείς όπως το εμπόριο, η καθαριότητα κ.α.

-Ένα μεγάλο στοίχημα για τον επόμενο δήμαρχο Πειραιά είναι το αναπτυξιακό μοντέλο που θα ακολουθήσει η νέα δημοτική αρχή.

Δυστυχώς, ζούμε στους καιρούς του μνημονίου, ο Έλληνας δοκιμάζεται καθημερινά, «διώκεται» καθημερινά από την τροϊκανή κυβέρνηση, προσπαθεί να επιβιώσει καθημερινά.

Πεποίθησή μας είναι πως ο Δήμος οφείλει να λειτουργεί προς όφελος των πολιτών και όχι των λαθρομεταναστών. Πρέπει να γίνει μεθοδική εκμετάλλευση των παραγωγικών και αναπτυξιακών δυνατοτήτων του Δήμου. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την πολιτιστική μας ταυτότητα, το αρχαιότερο λιμάνι της Ελλάδας. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε το εμπορικό τμήμα του λιμανιού, την κρουαζιέρα. Πρέπει να τρέξουμε για να προλάβουμε την ευκαιρία που μας δίνεται, το μεγάλο λιμάνι, ο Πειραιάς μας, να είναι ναυτική πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2015.

Το εμπόριο, εκτός από την υψηλή φορολογία, τα χαράτσια, την αδυναμία του αγοραστικού κοινού έχει να αντιμετωπίσει και το παραεμπόριο των λαθρομεταναστών.

-Εάν δεν είστε στον δεύτερο γύρο, ποια παράταξη θα υποστηρίξετε?

Η Χρυσή Αυγή, η Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά, δεν θα στηρίξει κανέναν. Είναι αυτοί και εμείς, το παλαιοκομματικό σύστημα και εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές, η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı