Αθήνα

25.82°C
Clear Sky Humidity: 61%
Wind: ENE at 2.68 M/S
24.92°C / 33.51°C
24.62°C / 35.43°C
26.62°C / 36.2°C
25.56°C / 33.53°C

ΝΕΑ

Νίκαια: Επιχείρηση αποψίλωσης των ξερών χόρτων υπό το βλέμμα του Δημάρχου

Νίκαια: Επιχείρηση αποψίλωσης των ξερών χόρτων υπό το βλέμμα του Δημάρχου

Σε καθημερινή μάχη με τα προβλήματα της πόλης και κυρίως στο κομμάτι της αισθητικής και της ασφάλειας από πυρκαγιές εν όψει των υψηλών θερμοκρασιών βρίσκονται οι υπηρεσίες Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Νίκαιας  - Αγ.Ι.Ρέντη. Το τελευταίο διάστημα τα συνεργεία του Δήμου υπό την εποπτεία του Δημάρχου Κώστα Μαραγκάκη και των αντιδημάρχων Δημοσθένη Σταματάτου και Κώστα Καρδιά, προχωρούν στην αποψίλωση και τον καθαρισμό από ξερά χόρτα και θάμνους σε κεντρικά σημεία αλλά και στις γειτονιές φροντίζοντας το πράσινο στα κηπάρια που τους τελευταίους μήνες είχαν εγκαταλειφθεί.

Πριν από λίγες μέρες ολοκληρώθηκε η συντονισμένη επιχείρηση αναμόρφωσης της Δεξαμενής, στην Ανω Νεάπολη, γεγονός που ικανοποίησε τους κατοίκους καθώς όπως είχαν καταγγείλει στο παρελθόν, η περιοχή τους είχε αφεθεί στην τύχη της. Ο Δήμαρχος, έρχεται καθημερινά σε επαφή με τους δημότες προκειμένου να ενημερωθεί για τα ζητήματα της αποκομιδής των απορριμμάτων και εν γένει της καθαριότητας, καθώς και της περιποίησης του πρασίνου με στόχο να αντιμετωπιστούν άμεσα.  

Σκοπός της Δημοτικής Αρχής είναι να φτάσουν τα συνεργεία του Δήμου μέχρι και το πιο απομακρυσμένο σημείο της πόλης ώστε να παρέμβουν αναβαθμίζοντας την ποιότητα της ζωής των πολιτών που μέχρι πρότινος ένιωθαν ξεχασμένοι από τις δημοτικές υπηρεσίες.   

  

Κάθε Τρίτη σε όλα

τα περίπτερα, σε

όλη την Ελλάδα με

την Ελεύθερη Ώρα.

Please fill the required field.