ΝΕΑ

Λεωφόρος Αιαντείου: Ενα ακόμη σοβαρό τροχαίο στον δρόμο - καρμανιόλα 

Λεωφόρος Αιαντείου: Ενα ακόμη σοβαρό τροχαίο στον δρόμο - καρμανιόλα 

 

 

Άλλο ένα ατύχημα ευτυχώς αυτή τη φορά χωρίς νεκρούς σημειώθηκε στον δρόμο - καρμανιόλα της Σαλαμίνας, τη Λεωφόρο Αιαντείου. Εκεί όπου έχουν χάσει τη ζωή τους δεκάδες νέοι άνθρωποι, προ ημερών μια μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με όχημα με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του οδηγού της.
Κατ' επανάληψη η Εν Πειραιεί έχει επισημάνει την έλλειψη υποδομών στον συγκεκριμένο δρόμο της Σαλαμίνας και όχι μόνο, αλλά παρόλα αυτά ουδεμία δημοτική αρχή έχει αντιμετωπίσει με αίσθημα ευθύνης το σοβαρό αυτό ζήτημα. Εδώ και δεκαετίες, δεκάδες είναι οι οικογένειες που θρηνούν την απώλεια αγαπημένων τους προσώπων από την έλλειψη πεζοδρομίων, φωτεινών σηματοδοτών και άλλων παρεμβάσεων που όφειλε να κάνει ο Δήμος. 

Δυστυχώς, μέχρι σήμερα παρά τον βαρύ φόρο αίματος στην άσφαλτο, οι διοικήσεις του Δήμου περιορίστηκαν στον ρόλο του απλού διαχειριστή χωρίς να προτάξουν την εκπόνηση κυκλοφοριακής και τεχνικής μελέτης με απαλλοτριώσεις για διαπλάτυνση της λεωφόρου προκειμένου να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα. 

Κάθε Τρίτη σε όλα

τα περίπτερα, σε

όλη την Ελλάδα με

την Ελεύθερη Ώρα.

Please fill the required field.