Αθήνα

25.82°C
Clear Sky Humidity: 61%
Wind: ENE at 2.68 M/S
24.92°C / 33.51°C
24.62°C / 35.43°C
26.62°C / 36.2°C
25.56°C / 33.53°C

ΝΕΑ

Νίκαια: Στο στόχαστρο η εγκληματικότητα

Νίκαια: Στο στόχαστρο η εγκληματικότητα

Νέοι αιφνιδιαστικοί έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ στις πλατείες της Νίκαιας -

Nέους αιφνιδιαστικούς ελέγχους στις πλατείες της Νίκαιας πραγματοποίησαν αστυνομικοί του Α.Τ. με επικεφαλής τον διοικητή του, Βασίλη Γκόνο με τη στήριξη της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) και της Ομάδας ΔΙΑΣ στο πλαίσιο μιας ευρύτερης στρατηγικής για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και παραβατικότητας.
Η νέα επιχείρηση της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε στις πλατείες, Χαλκηδόνας, Νεάπολης και Αγίου Νικολάου, (ΜΕΤΡΟ) ήταν εκτεταμένης διάρκειας και στοχευμένη σε όλο το φάσμα της παραβατικότητας (ναρκωτικά, μετανάστες χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα, τροχονομικοί έλεγχοι). Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν δύο άτομα και έγιναν δεκάδες προσαγωγές.
«Όλες αυτές οι επιχειρήσεις γίνονται με γνώμονα την ασφάλεια και την προστασία των κατοίκων της πόλης μας" τόνισε ο Δήμαρχος της πόλης Κωνσταντίνος Μαραγκάκης ο οποίος συμμετείχε ως παρατηρητής. "Η συνεργασία Δημοτικής Αρχής και δυνάμεων ασφαλείας είναι ουσιαστική για τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τους ελέγχους για μια πόλη ασφαλή, φιλική και βιώσιμη για όλους» είπε καταλήγοντας.

Κάθε Τρίτη σε όλα

τα περίπτερα, σε

όλη την Ελλάδα με

την Ελεύθερη Ώρα.

Please fill the required field.